reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupy dla Mamy i Dzidzi

reklama
Tunia za taką cenę to można szaleć :):)

Co do kocyków
Ja mam póki co dwa, jeden ten co wrzucałam fotkę i drugi kremowy cieńszy trochę więcej nie kupuje przynajmniej do narodzin dzidzi. Jak się okaże że dwa kocyki to mało to dokupię

I jeszcze raz zapytam

Laski widzę w sumie u każdej z Was takie koszulki, powiedzcie mi one są na jaki rozmiar? W sensie kupujecie je od razu dla malucha jak się urodzi? Ja nie mam takiej ani jednej, bo wydawało mi się,że takie koszulki to dla starszaków, w sensie jakoś po 3 msc ale może się mylę?

atomowka to ja Ci odpowiem:-)
Te ktore ja mam nie wszystkie sa od 3 miesiaca wiekszosc jest 0:-)mysle ze poprostu mozna dzidzie ubrac w ta koszulke pol spioszki i na to bluze albo sweterek:-)

atomówka takie koszulki jak Tunia wspomniała można zamiast body wkładać pod śpiochy albo pajacyki , ale wg mnie body praktyczniejsze bo trzyma pieluszkę i się nie zwija :tak:

Ja mam kilka koszulek , bo nie wiem czy body mi się sprawdzą przy wielorazowych pieluszkach , bo przy Borysku używałam dopiero jak miał kilka misięcy

Ja koszulki mam tylko "z darów" i raczej powyżej 3 miesięcy. Malucha zamierzam w body ubierać i spodenki (półśpiochy) albo pajaca.

kocyki takie slodkie ciekawe co moja mamcia kupi.Dzis dostalam torbe ubranek na 3/6 miesiecy ale jestem w szoku po to od takiej pani z ktora jezdze do pracy nawet nic nie mowila a dzis jak juz wysiadalam mowi ze ma cos dla mnie:)milo z jej strony.

Ewstra kapitalna taka niespodzianka ;-) Na pewno robi się od razu człowiekowi cieplej na sercu :-) Dobrzy ludzie są wśród nas.

ja ostatnio dostalam dwie wielkie torby ciuszkow poczawszy od 0-12 mcy, wszystko juz wypralam i wyprasowalam :tak: pytam sie dziewczyny co chce w zamian a ona na to ze paczke pampersow dada z biedronki i mleko bebiko :) wiec mysle ze to niewiele, sa bodziaki, pajacyki, spioszki, spodenki, sukienki i cala reszta

reklama
Do góry