reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupy dla Mamy i Dzidzi

Ja nieee wiem co zrobie z kurtka :/ Mam skore taka co ma sciagac z gumka i luzno na brzuchu, ale siega mi on ledwo troche za pępek :sorry2: a i coraz zimniej.. moj płaszcz zeszlorocznytez juz tylko przewiazac sie moge, a on w uk byl dobry na zime tu tez mi bedzie za zimno do konca listopada w nim... jeja nie wiem ceny tych ciazowych plaszczy sa powalajace..

reklama
ja mysle ze do grudnia w zeszlorocznej kurtce dam radę a pozniej trzeba będzie jednak cos kupic na resztę ciazy bo przykladem zeszlorocznej , zima moze byc nieprzyjemna :tak:

Atan mieszkanko dla Maluszka masz imponujące :)

NaMicurina
nic nie mów - w ubiegłym roku kupiłam kurtkę o rozmiar większą w razie grubych swetrów - w tym roku w swoją zimową kurtkę w sweterkach już się domykam na styk ;/ ja nie wiem do listopada może wytrzyma ale potem czekam na wyprz i do sklepu:)

Ale polujecie ;-)

a to DRESIK H&M rozm 62 śliczna mała ŻABKA polecam! (1861389768) - Aukcje internetowe Allegro
mam tez od znajomej z tej paczki i szaleje za tym zestawem ;-)
I tak sobie zdaje sprawe, ze ciuchow mam tam faktycznie niesamowite ilosci na pierwszy okres zycia malca, sporadyczne sztuki zostana mi do kupienia potem ;-)

mata ale ja nic nie kupiłam :-) Oprocz sybolicznych bodziakow po usg z 12 tygodnia nie mam nic ;-)
Ten zestaw z h&m co kupila atan to mi8alam w tej paczce od tej kolezanki tesciowej ;-)
Zakupy po nowym roku jak wszystko bedzie dobrze ;-)

no to zgłupiałam, to w końcu masz coś dla malucha czy nie :sorry: rozumiem, że nie kupujesz, bo dostałaś tak?

Tak, tak chyba zagmatwałam ;-) Mam tylko to co dostałam od tej znajomej + 3 pak bodziaków kupiony symbiolicznie ;-)
Nic nie planuje narazie kupować zupełnie. Raczej wszystko od wanienki i butelek, po ciuchy, wozki po nowym roku bardziej w strone marca. ;-)

ej Laski Wy to już niezłe zakupy robicie!!
Ja jak na razie kupiłam JEDNO boby na 62 jak informowałam męża że będziemy mieli 2dzidzię:happy:
W listopadzie dostanę chorobowe i może dowiem się co tam siedzi w brzuszku to może coś tam zakupię,ale o poważnych zakupach myślę na przełomie stycznia-lutego.... W listopadzie-grudniu będzie biegania dosyć, bo Święta, Jagodę trzeba obkupić na zimę itd.....

dziewczyny ja póki co mieszczę się w moją kurtkę przeciwdeszczową - ale już na styk. Płaszczyk elegancki, taki cienki jesienny tylko moge przewiązać.

Chyba zostanie mi zarzucenie na siebie jakiegoś koca:p żeby było ciepło i żebym się zmieściła :p

reklama
śliczne brzuszki wszystkie macie i już teraz to tylko bardziej ciążowe niezależnie czy ktoś ma termin na początek marca a nawet luty czy na koniec marca a nawet kwiecień :-)
wszystkie są piękne!

dziewczyny masakra, nie mieszczę się już w moje kurtki, płaszczyk który obstawiałam cały czas że się nada ledwo się dopinam !!!nratunku muszę zakupić jakieś opakowanie na siebie:szok:

Do góry