reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy dla Mamy i Dzidzi

Ja nieee wiem co zrobie z kurtka :/ Mam skore taka co ma sciagac z gumka i luzno na brzuchu, ale siega mi on ledwo troche za pępek :sorry2: a i coraz zimniej.. moj płaszcz zeszlorocznytez juz tylko przewiazac sie moge, a on w uk byl dobry na zime tu tez mi bedzie za zimno do konca listopada w nim... jeja nie wiem ceny tych ciazowych plaszczy sa powalajace..

reklama
ja mysle ze do grudnia w zeszlorocznej kurtce dam radę a pozniej trzeba będzie jednak cos kupic na resztę ciazy bo przykladem zeszlorocznej , zima moze byc nieprzyjemna :tak:

Atan mieszkanko dla Maluszka masz imponujące :)

NaMicurina
nic nie mów - w ubiegłym roku kupiłam kurtkę o rozmiar większą w razie grubych swetrów - w tym roku w swoją zimową kurtkę w sweterkach już się domykam na styk ;/ ja nie wiem do listopada może wytrzyma ale potem czekam na wyprz i do sklepu:)

Ale polujecie ;-)

a to DRESIK H&M rozm 62 śliczna mała ŻABKA polecam! (1861389768) - Aukcje internetowe Allegro
mam tez od znajomej z tej paczki i szaleje za tym zestawem ;-)
I tak sobie zdaje sprawe, ze ciuchow mam tam faktycznie niesamowite ilosci na pierwszy okres zycia malca, sporadyczne sztuki zostana mi do kupienia potem ;-)

mata ale ja nic nie kupiłam :-) Oprocz sybolicznych bodziakow po usg z 12 tygodnia nie mam nic ;-)
Ten zestaw z h&m co kupila atan to mi8alam w tej paczce od tej kolezanki tesciowej ;-)
Zakupy po nowym roku jak wszystko bedzie dobrze ;-)

no to zgłupiałam, to w końcu masz coś dla malucha czy nie :sorry: rozumiem, że nie kupujesz, bo dostałaś tak?

Tak, tak chyba zagmatwałam ;-) Mam tylko to co dostałam od tej znajomej + 3 pak bodziaków kupiony symbiolicznie ;-)
Nic nie planuje narazie kupować zupełnie. Raczej wszystko od wanienki i butelek, po ciuchy, wozki po nowym roku bardziej w strone marca. ;-)

ej Laski Wy to już niezłe zakupy robicie!!
Ja jak na razie kupiłam JEDNO boby na 62 jak informowałam męża że będziemy mieli 2dzidzię:happy:
W listopadzie dostanę chorobowe i może dowiem się co tam siedzi w brzuszku to może coś tam zakupię,ale o poważnych zakupach myślę na przełomie stycznia-lutego.... W listopadzie-grudniu będzie biegania dosyć, bo Święta, Jagodę trzeba obkupić na zimę itd.....

dziewczyny ja póki co mieszczę się w moją kurtkę przeciwdeszczową - ale już na styk. Płaszczyk elegancki, taki cienki jesienny tylko moge przewiązać.

Chyba zostanie mi zarzucenie na siebie jakiegoś koca:p żeby było ciepło i żebym się zmieściła :p

reklama
śliczne brzuszki wszystkie macie i już teraz to tylko bardziej ciążowe niezależnie czy ktoś ma termin na początek marca a nawet luty czy na koniec marca a nawet kwiecień :-)
wszystkie są piękne!

dziewczyny masakra, nie mieszczę się już w moje kurtki, płaszczyk który obstawiałam cały czas że się nada ledwo się dopinam !!!nratunku muszę zakupić jakieś opakowanie na siebie:szok:

Do góry