reklama
Indziorka
Fanka BB :)
Mi się udało z koszulami i szlafrokiem Mama siostrze kupowała i na szczęście siostra w ciąży niewiele się ode mnie różniła, bo tak normalnie to wiecie z 6 rozmiarów przynajmniej i mam trzy koszule, które mogę zniszczyć i slafrok, co było dla mnie nie lada wyzwaniem Poza tym dzisiaj przy okazji po powrocie od lekarzy kupiłam Julci śliniaczki, oliwkę z nivei, szare mydło- w sumie nie wiem już komu czy mi po porodzie, czy na prawdę się odważę na eksperyment i będę ją kąpała i swojemu prezent kupiłam taki na mikołaja i święta za jednym zamachem tylko tragedia jest z tymi gaciami siatkowymi :/ ale się cieszę, że już prawie wszystko jest
Columbina
Ja z hartmanna kupiłam zarówno majtki siateczkowe jak i podklady na łóżko i te duże podpaski poporodowe w rozmiarach maxi i midi. Przy poprzednim pobycie w szpitalu koleżanka z sali mi dała do spróbowania i były po prostu świetne. Ja miałam wtedy bella i zmienialam je co 20 min - 30 min a przy hartmannowych nie dość ze nie czuć tego ohydnego zapachu to spokojnie 2 godziny da sie w tym chodzić, można dłużej nawet ale to już moja higiena nakazywała mi zmieniać
muuuum_to_be
Mama Janka
A ja ostatnio zakupilam sie w takie o to rzeczy wyglada jak komplecik ale nie jest spioszki z tkmaxxa, a reszta z mother care- polecam dziewczyny, jest promocja 50% i wlasnie ten kombinezonik kupilam za 15£ zamiast 25£ poza tym do tego dokupilam wanienke. A dla siebie majtki jednorazowe, podpaski te wielgasne ze skrzydlami i wkladki do stanika tez za 3za2 .
Takze torba prawie spakowana
kupiłam te koszule, do których wcześniej podałam link...no niestety...niby przyszły szybko, niby rozmiar ok, w dotyku miła, ale jak je uprałam to zszedł kolor z nadruku...wygląda jakbym ją prała 100 razy;/ nie jest źle i zamierzam je wziąć oczywiście, ale jakby któraś chciała je brać to się zastanówcie...
-caroline-
muum to be no to podgoniłaś w wątku zakupowym wszystkie rzeczy piękne i masz rację - wygląda jak komplet :-) moja kluska też ma biały kombinezonik na wyjście ze szpitala ;-) i śliczna czapeczka.. i tak właśnie do mnie dotarło że ja jeszcze czapeczki nie mam na wyjście ze szpitala.. jakoś chodzę po tych sklepach i same takie wielgachne te czapki :-(
widziałyście może jakieś ciekawe na allegro? jak tak to poproszę o link bo nie wiem czy kupić z tej najmniejszej grupy rozmiarowej?
marta87 nie martw się - wiekszość naszych koszul po powrocie ze szpitala będzie nadawała się do wyrzucenia albo na tzw szmaty :-( więc nie warto nie wiadomo ile inwestować.. ja już mam dwie i się zastanawiam czy starczy.. bo w razie dłuższego pobytu w szpitalu to trochę lipa tylko dwie koszule :-(
Ja zakupiłam już dwie paczki pampersiaków jedyneczek .. łącznie mam już 86 pieluszek :-) taaakie małe one są że nie wiem jak ja na tą malutką dupcię je założę muszę koniecznie dzisiaj kocyk zamówić.. mój priorytet na dzisiaj ! :-)
widziałyście może jakieś ciekawe na allegro? jak tak to poproszę o link bo nie wiem czy kupić z tej najmniejszej grupy rozmiarowej?
marta87 nie martw się - wiekszość naszych koszul po powrocie ze szpitala będzie nadawała się do wyrzucenia albo na tzw szmaty :-( więc nie warto nie wiadomo ile inwestować.. ja już mam dwie i się zastanawiam czy starczy.. bo w razie dłuższego pobytu w szpitalu to trochę lipa tylko dwie koszule :-(
Ja zakupiłam już dwie paczki pampersiaków jedyneczek .. łącznie mam już 86 pieluszek :-) taaakie małe one są że nie wiem jak ja na tą malutką dupcię je założę muszę koniecznie dzisiaj kocyk zamówić.. mój priorytet na dzisiaj ! :-)
gosia081145
muuum normalnie piekne rzeczy a w czapeczce i rekawiczkach to sie zakochalam sa cudne i takie cieplutkie i slodziutkie U mnie takie byly czapeczki ale od 3 msc ;/
reklama
muuuum_to_be
Mama Janka
bilka ja tez bylam sklonna go juz kupic, ale jakos ten material dziwnie wygladal wiec zrezygnowalam. Ale mam nadzieje ze Twojemu maluszkowi bedzie w nim dobrze )