reklama
co do kosmetyków to się zgodzę na początek lepiej nie robić zapasów bo później mogą leżeć.
a babydream też używaliśmy :-)
dotka ja nie miałam, i wydaje mi sie że jeśli z dzidzią jest wszystko w pożądku i nie ma wskazań do monitorowania to nie ma co, nie dajmy się zwariować ;-)
ja na początku po powrocie ze szpitala latałam co moment sprawdzić czy wszystko okej ale po kilku dniach mój lęk się unormował i już nie wydeptywałam ścieżynki do sypialni
a babydream też używaliśmy :-)
dotka ja nie miałam, i wydaje mi sie że jeśli z dzidzią jest wszystko w pożądku i nie ma wskazań do monitorowania to nie ma co, nie dajmy się zwariować ;-)
ja na początku po powrocie ze szpitala latałam co moment sprawdzić czy wszystko okej ale po kilku dniach mój lęk się unormował i już nie wydeptywałam ścieżynki do sypialni
lanjaa
Aga mama Julii
Ja poczekam aż lekarz mi płeć powie, ale w pierwszej ciąży zaczęłam kupować od 6 m-ca, wcześniej kupiłam tylko jedne śpioszki i się w nie wpatrywałam
monika2222
Zaangażowana w BB
My się ostatnio nie mogliśmy pohamować jak w lidlu były body z myszką miki . I w taki sposób pierwszy zakup dla Maluszka już jest )). W rodzinie nikomu o tym nie mówimy, bo większość w przesądy wierzy i będzie gadanie .
reklama
januarka
Fanka BB :)
A ja mam pytanie kiedy kupic wozek i lozeczko nie znam do konca przesadow ale slyszalam z enie powinno soie przed porodem nie wierze w to ale chcetnie poczytam opinie innych na ten temat ? Ja czekam az lekarz powie jaka plec wtedy zaczne szalec z ciuszkami,bo potem finansowo nie wyrobie kupujac wszystko naraz przed samym porodem.
Ostatnia edycja: