reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy dla mam i maluszków:)

reklama
co do kosmetyków to się zgodzę :tak: na początek lepiej nie robić zapasów bo później mogą leżeć.

a babydream też używaliśmy :-)

dotka ja nie miałam, i wydaje mi sie że jeśli z dzidzią jest wszystko w pożądku i nie ma wskazań do monitorowania to nie ma co, nie dajmy się zwariować ;-)
ja na początku po powrocie ze szpitala latałam co moment sprawdzić czy wszystko okej ale po kilku dniach mój lęk się unormował i już nie wydeptywałam ścieżynki do sypialni :-D

czy kupujecie juz cos dla swoich maluszkow? jak zobaczycie cos w okazyjnej cenie, albo cos super nie zniszczonego, a taniego w sklepach z odzeza uzywana?

Ja poczekam aż lekarz mi płeć powie, ale w pierwszej ciąży zaczęłam kupować od 6 m-ca, wcześniej kupiłam tylko jedne śpioszki i się w nie wpatrywałam:-D

Ja tez czekam do wizyty u lekarza, zeby chociaz wiedziec, ze z dzidzia wszystko ok, ale potem tez kupie jakies spioszki z napisem LITTLE MONSTER i bede sie w nie wpatrywac :-). Deszczyk dzieki za wszystkie rady!

A ja się nie mogłam ostatnio powstrzymać i kupiłam coś dla mojego okruszka :)

Pierwszy zakup mam już za sobą. A oto moja zdobycz

IMG10084.jpg

My się ostatnio nie mogliśmy pohamować jak w lidlu były body z myszką miki :D. I w taki sposób pierwszy zakup dla Maluszka już jest :))). W rodzinie nikomu o tym nie mówimy, bo większość w przesądy wierzy i będzie gadanie ;).

Ja również nie kupuję nic...ale nie ukrywam, że w specjalnej szafie na dnie mam już sporo ciuszków od kumpelek, które mi dały po swoich dzidziusiach.. jakieś 2 pełne torby są :) ciuszki dla dzidziusiów są takie sweet :)

reklama
A ja mam pytanie kiedy kupic wozek i lozeczko nie znam do konca przesadow ale slyszalam z enie powinno soie przed porodem nie wierze w to ale chcetnie poczytam opinie innych na ten temat :) ? Ja czekam az lekarz powie jaka plec wtedy zaczne szalec z ciuszkami,bo potem finansowo nie wyrobie kupujac wszystko naraz przed samym porodem.

Ostatnia edycja:
Do góry