reklama
Magda86Poznań
Fanka BB :)
Ja mam z hm. Zamowilam.tez treginsy czarne z hm i szczerze polecam sa na.przecenie na www wyszlo 83zl a sa mieciutkie i wygodne i maja krotki pas ciazowy a nie ten wysoki. Aria mlody zadnych problemow z kp czy z butelka. Przestawial sie z cyca na butle i odwrotnie bez mrugniecia okiem.
Ann_
Meg proszę pierwsza miałam taka ona ma właśnie to dno antykolowe i odkrecane.
Link do: MAM BABY butelka antykolkowa MAM Anti-Colic 260 ml 0+ miesięcy
A druga i trzecia zwykle. Bo ta z odkrecane dnem można było dostać tylko że smoczkiem najmniejszego rozmiaru. Więc brałam już zwykle. A smoczki można potem wymieniać w każdej butelce na większe.
Link do: MAM BABY butelki MAM Baby Bottle 330 ml Pattern 4+miesięcy
Taki kubek też mam ale u nas nie używany bo mały z niczego poza smoczkiem nie chciał pić. Mamy ten kubek, Lovi 360 i nic. Dopiero teraz pije z kubka zwykłego.
Link do: MAM BABY kubek niekapek MAM Starter Cup 150 ml 4+miesięcy
Na szczęście jest kilka firm i można dogadać maluszkom, a pewnie to od nich zależy które produkty im podpasuja.
Ala ja z HM mam ale jeansy. Materiałowe spodnie też planuję tam kupić. Leginsow nie mierzylam.
Napisane na C6903 w aplikacji Forum BabyBoom
Link do: MAM BABY butelka antykolkowa MAM Anti-Colic 260 ml 0+ miesięcy
A druga i trzecia zwykle. Bo ta z odkrecane dnem można było dostać tylko że smoczkiem najmniejszego rozmiaru. Więc brałam już zwykle. A smoczki można potem wymieniać w każdej butelce na większe.
Link do: MAM BABY butelki MAM Baby Bottle 330 ml Pattern 4+miesięcy
Taki kubek też mam ale u nas nie używany bo mały z niczego poza smoczkiem nie chciał pić. Mamy ten kubek, Lovi 360 i nic. Dopiero teraz pije z kubka zwykłego.
Link do: MAM BABY kubek niekapek MAM Starter Cup 150 ml 4+miesięcy
Na szczęście jest kilka firm i można dogadać maluszkom, a pewnie to od nich zależy które produkty im podpasuja.
Ala ja z HM mam ale jeansy. Materiałowe spodnie też planuję tam kupić. Leginsow nie mierzylam.
Napisane na C6903 w aplikacji Forum BabyBoom
virtuti90
Zaangażowana w BB
Aria, dokładnie tą butelkę miałam . W zestawie są 2 smoczki, więc powinno starczyć jeśli planujesz kp
Wygrzebalam swoje stare ciuchy ciążowe, a tam nówka dżinsy, jeszcze z metką . Problem z głowy. Legginsy mam całe jedne, będę musiała coś na wiosnę dokupić zdecydowanie plus jakieś tuniki
Magda, u mnie to samo, karmilam jakiś czas mieszanie i też nie było problemu .
Wygrzebalam swoje stare ciuchy ciążowe, a tam nówka dżinsy, jeszcze z metką . Problem z głowy. Legginsy mam całe jedne, będę musiała coś na wiosnę dokupić zdecydowanie plus jakieś tuniki
Magda, u mnie to samo, karmilam jakiś czas mieszanie i też nie było problemu .
Liv_NL
Zaangażowana w BB
Mam jeansy z H&M i serdecznie polecam. Leginsy uwazam za pomylke mody i nie moge na nie patrzec, dziewczyny w pracy tez maja zabronione zakladania leginsow, takze tu sie nie wypowiem
Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app
Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app
Magda86Poznań
Ja leginsy w domu nosze bo z. Moja nadwaga na ulice sie wstydze hehe
Ja z kolei corke karmilam tylko aventem. Mialam wszystko tej firmy lacznie ze sterylizatorem, podgrzewaczem i laktatorem i super nam sie wszystko sprawdzilo. Cora byla na kp do 8 mca ale studiowalam zaocznie i sciagalam i mrozilam pokarm i pila wlasnie z butli aventu. Z synem juz byly cyrki bo nie moglam go odstawic od piersi. Zadnej butli nie chcial. Dopiero po miesiacu zalapal wlasnie tomme tippe i teraz je polecam. A przetestowalismy pelno roznych firm. Smoka tez nie chcial i nie mial wcale.
Wesoła Kobietka
My mieliśmy butelki Dr Brown's antykolkowe, ale jest wiecej czyszczenia. Z aventu mialam jedna i Paulina tez nie chciala z niej pić.
Moze skusze sie teraz na ta Lovi lub MAM Smoczki za to z Aventu byly ok. Ale pierwszy chyba z NUKa miała.
Ann u nas niekapek w ogóle sie nie sprawdzil, moja bardzo szybko z normalnego kubka piła (do dzis pije z ikeowskich tych kolorowych i ten z niekapka tez do dzis jako zwyklego używa). Chętnie też ze słomka piła.
Moze skusze sie teraz na ta Lovi lub MAM Smoczki za to z Aventu byly ok. Ale pierwszy chyba z NUKa miała.
Ann u nas niekapek w ogóle sie nie sprawdzil, moja bardzo szybko z normalnego kubka piła (do dzis pije z ikeowskich tych kolorowych i ten z niekapka tez do dzis jako zwyklego używa). Chętnie też ze słomka piła.
reklama
Wesoła Kobietka
Ala ja mam jedne czarne legginsy z hm. Dla mnie super wygodne. Na necie widzialam, ze sa chyba rozne modele, ja kupilam w stacjonarnym. Dokupilam sobie jeszcze jedna pare w zwyczajnym sklepie z bielizna. Po domu chodzę też w zwyczajnych nie ciazowych.
Przyszly mi te jasne chinosy pudrowy róż (nie wiem czemu mi sie z morelowymi kojarzyly), wzielam 38 i prawde mowiac nad tylkiem mam jeszcze dosc miejsca, bede musiala skrocic bo ja to kurdupel jestem ;p
Przyszly mi te jasne chinosy pudrowy róż (nie wiem czemu mi sie z morelowymi kojarzyly), wzielam 38 i prawde mowiac nad tylkiem mam jeszcze dosc miejsca, bede musiala skrocic bo ja to kurdupel jestem ;p