reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupy dla malucha i mamy :-)

reklama
To butelka antykolkowa. Dobrą ma opinie wśród mam, ja nigdy jeszcze nie używałam nic z tej firmy.
Śmiało natomiast mogę polecić tę pierwszą którą pokazywałam Dr Browns - super smoczek, córka od razu załapała, nie to co z grubym i twardym Tommee Tippee.

Ja miałam na początku aventy i wcale nie chciała z tego pić. Dopiero się nauczyła jak kupiłam butelki z lovi ale wtedy była już duża. Dla takiego maluszka to właśnie coś sprawdzonego bym chciała.

Persea, moja z Aventu e ogóle nie chciała pić, za to Lovi pokochala od razu i tego się trzymamy. Teraz też kupię Lovi na 100%.

Anieok, ja się nadal waham co robić... Myślę, że zdecyduję jak już maluch będzie na świecie. Pojedyncza gondole mamy, zobaczymy jak będą przebiegały spacery, czy mała w ogóle będzie chciała chodzić czy nie...

reklama
To ja chyba tez jednak lovi kupie... Myślałam o Avencie ale u wielu was się nie sprawdził. ... druga myślą było właśnie lovi. Ale kupie tylko jedna mała w razie jakby trzeba było woda przepis czy herbatkę dać. No chyba ze nie wyjdzie mi KP to wtedy dokupie.

Do góry