reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Odpowiedz w temacie

A ta ktora dostalam od tesciow nadal szwankuje - kurcze - niby wszystko z nia jest ok, jest przeciez nowa wiec to moze moja wina ze nie umiem jej ponastawiac (aczkolwiek juz mi pomagal i brat i znajomi...). Jak i moj maz nie da rady to spytam tesciow czy zachowali paragon i moze bedziem ozna ja reklamowac...

Bo ta ktora kupilam wczesniej to jest rewelacja :-) NIC w niej nie piszczalo ani nie trzeszczalo...

To co ja mam to nie jest garnek do gotowania na parze, ale osobne urzadzenie :-) Mam nadzieje ze sie przyda :-) Podaje link do tego ktorego nei zauwazylam i dlatego licytowalam do upadlego :-D

TANI!! PAROWAR TEFAL (170618019) - Aukcje internetowe Allegro

Aha - powiecie ze zwariowalam, ale zaszalalam jeszcze raz (ostatni raz przed powrotem meza, bo mi konto zablokuja...) Nie moglam sie powstrzymac... :zawstydzona/y: :zawstydzona/y: :zawstydzona/y:

LITTLE TIKES 1672 KOŃ NA BIEGUNACH NIEBIESKI NOWY (170845647) - Aukcje internetowe Allegro

Do góry