reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy dla maleństw i ich mamusiek

ja do porodu szłam we własnej koszuli i wcale jej nie musiałam potem wyrzucać. no i niestety koszula to wymóg był u nas, nawet majtek nam nie pozwalali zakladać tylko wietrzyć i wietrzyć. my oczywiście zakładałyśmy ale jak się jakiś lekarz zbliżał to pielęgniarki dawały cynk i jak jeden mąż wszystkie majtki szły w dół hehe. teraz nie mam takiego problemu bo tu dają wszystko. niestety co szpital to inne zasady i tzreba się zorientować wcześniej co i jak.

reklama
u nas też jest tak, że z chwilą przekroczenia progu porodówki majty w dół:-) a co do t-shirtu to fajna sprawa, tyle, że ja bym chciała coś dłuższego, niż tylko za pupę, tak do kolan. żeby nie paradować z gołymi prawie pupskiem po porodówce;-)

Ewcik ja myślę, że tak koszulka męża to tylko do porodu, jak założę obszerną mojego M. to mam luzu, a luzu, a sięga za tyłeczek, sale porodowe są u nas jednoosobowe, więc nawet jak się wypnę to tylko M. i położna mnie zobaczą ;-).

geperty u nas na porodówce np. prysznic jest poza salą, więc chcąc niechcąc wyjść z sali trzeba, albo gdy każą rozchodzić skurcze...

miluszka sexi ta koszulka, ale jak dla mnie odpada, jeśli chodzi o porodową/lub do karmienia

ewcik - sexi nie sexi - ta laska sie tak wydyma na tych zdjeciach :) ale naprawde ladnie nawet lezy. Mysle, ze przy karmieniu sie sprawdzi: ramiaczko w dol i wio :) a gdzie rodzisz ewcik?

reklama
Do góry