reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy dla maleństw i ich mamusiek

a ja lalke Lote albo owieczke:)
bardzo fajna ta posciel,tez musze kupic jakas na zmiane.

tylko przypadkiem nie kupuj dwustronnej biało-czarnej, ponieważ strasznie w praniu farbuje. My z M-kiem mamy identyczną dwustronną. Moja mam klnie jak ma ją prać, bo pościel i ręczniki pierze mi mama jeszcze starym sposobem naszych babć, czyli najpierw gotuje w kotle a potem dopiero pierze, krochmali i oddaje do magla.

reklama
Kurcze wy takie zaopatrzone a my mamy 3 grzechotki najzwyklejsze:-D Ale póki co wpatruje się w nie bacznie:-p No i z Emi mam wypas bo ta to ma małej co pokazywać:-)

tiffi no widzisz nie pomyślałam żeby szukać na allegro zabawek , zwłaszcza mój oszczędny (żeby nie powiedzieć skąpy:-D) M się ucieszy ;-) Ale nie wiem tez co z praniem rzeczy na baterie, chyba tylko na wilgotno szmatką bo nic mi nie przychodzi do głowy:baffled:

ja mam dokładnie ta posciel w owieczki tylko rozm 120na90 i powiem ze mały bardzo sie w te owieczki na ochraniaczu przygląda:) super to wyglada na zywo

jedyneczko - te maskotki z bijącym serdyszkiem normalnie mozesz prać w pralce bo to urzadzenie co bije sie wyciaga z środka zawki (zabawka jest z tyłu zapinana na rzepy). Jest całkowicie wyciagane bo na dole tego urzadzenia jest wł-wył bicia serduszka bo inaczej cały czas podczas spaceru czy w aucie gdzie trzesie by mi bił a baterie dośc szybko by się zuzyły.

Ostatnia edycja:
tetina fajnie że u ciebie się sprawdza ten pluszak
agatka ja nie mam jeszcze żadnej pościeli (ale nie mam też łóżeczka jeszcze)
jedyneczka no wiesz ile takie małe dziecko skorzysta z tych zabawek nie dużo wiec szkoda kupować nowe w takich ilościach, a nie chcę jakichś takich rupiecie, więc wolę coś fajnego używanego.

Mój M żartuje że mam nowe hobby alleegro, ale taka prawda atrakcji ci ja nie mam żadnych.
Dzisiaj dokonaliśmy zakupu dla małej za całe 249zł - dostała szczepionkę (tylko nie wiem czy jest z tego powodu zadowolona)

jedyneczka nie łam się, moja Lilka też na stanie posiada kilka zdobycznych grzechotek i mega wielkiego misia -też prezent, matka sknera nic jeszcze nie kupiła:-) słyszałam, ze powyzej msca dopiero powinno się dostarczać jakiś mocniejszych bodźców, więc dopiero planuję skok na allegro:-)

no to skoro powyżej miesiąca to ja już mogę szaleć :-D
Ale chyba się wstrzymam - mała fascynuje się oknami, i kloszem w kuchni. To co ja się będę starać. Dzisiaj dostrzegła mój telefon, tak się zzezowała na niego, że nawet kupę wycisnęła. Nie wiem, może on ma jakieś cudowne właściwości ? :-)

kropa mam prośbę- z tego co pamiętam pokazywałaś linka do karuzeli nadającej się do łożeczka turystycznego-czy w końcu kupiłaś tę karuzelkę, czy się sprawdza? i moja prośba o linka, bo z tego zapisanego przeze mnie strona przedmiotu wygasła i nie mogę znaleźć:-)

reklama
Do góry