reklama
Lusinda890
Fanka BB :)
Tatuś kupił dla Michasia dużego misia, który na krześle nam się nie mieścił Poza tym jeszcze smoczek z wąsami dostaliśmy, dresik polarowy, koszule i od babci komplet 15 pieluch tetrowych, które obszyła. Podobno wszystkim prawnukom robiła taki prezent. Teraz jeszcze czekamy na prezent od szwagierki z Irlandii, ale to teście mają przywieść jak będą wracać
Skoro w tym roku już tyle prezentów więc ciekawe co to za rok będzie
Mówicie że te smoczki z lovi są dobre? bo się tak zastanawiałam i nie wiedziałam na jakie się zdecydować.
Skoro w tym roku już tyle prezentów więc ciekawe co to za rok będzie
Mówicie że te smoczki z lovi są dobre? bo się tak zastanawiałam i nie wiedziałam na jakie się zdecydować.
A my dziś kupiliśmy fotelik samochodowy ale dla starszej córy, dla synusia już mamy maxi cosi po córeczce. Wahaliśmy się między maxi cosi tobi a romer king II ale ten o drugi był trochę szerszy więc go wzięliśmy. Mieli na stanie nasz kolor więc nie trzeba było czekać.
klaczek2004
Schauma tez mieliśmy dla córci ten fotelik. Mam nadzieję że będziecie zadowoleni. My już mamy teraz ten większy a Romer jest u teściów w samochodzie tak tylko do jazdy po mieście.
kasiunia123
Ja też zamierzam kupić smoczki lovi
i ja też wahałam się między lovi a avent, ale kolorystycznie mi się lovi bardziej podobają a opinie i te i te mają podobne.
Właśnie zamówiłam kilka pierdółek na allegro, szczotkę do włosków, szczotkę do butelek, termometr do wody, gruszkę, skarpetki, rękawiczki niedrapki, jeszcze tych drobiazgów trochę zostało do kupienia
Właśnie zamówiłam kilka pierdółek na allegro, szczotkę do włosków, szczotkę do butelek, termometr do wody, gruszkę, skarpetki, rękawiczki niedrapki, jeszcze tych drobiazgów trochę zostało do kupienia
reklama