reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupowy zawrót głowy !

reklama
U nas też był Mikołaj u brzuszkowego dzidziusia i przyniósł gniazdko do spania. A i w końcu wybraliśmy imię - Dominika.

Załączniki

• 20151224_112721.jpg
    20151224_112721.jpg
    725,6 KB · Wyświetleń: 99
Tatuś kupił dla Michasia dużego misia, który na krześle nam się nie mieścił :-D Poza tym jeszcze smoczek z wąsami dostaliśmy, dresik polarowy, koszule i od babci komplet 15 pieluch tetrowych, które obszyła. Podobno wszystkim prawnukom robiła taki prezent:-D. Teraz jeszcze czekamy na prezent od szwagierki z Irlandii, ale to teście mają przywieść jak będą wracać:-D
Skoro w tym roku już tyle prezentów więc ciekawe co to za rok będzie :szok:

Mówicie że te smoczki z lovi są dobre? bo się tak zastanawiałam i nie wiedziałam na jakie się zdecydować.

A my dziś kupiliśmy fotelik samochodowy ale dla starszej córy, dla synusia już mamy maxi cosi po córeczce. Wahaliśmy się między maxi cosi tobi a romer king II ale ten o drugi był trochę szerszy więc go wzięliśmy. Mieli na stanie nasz kolor więc nie trzeba było czekać.
i-romer-king-ii-ls-taupe-grey-9-18-kg.jpg

Schauma tez mieliśmy dla córci ten fotelik. Mam nadzieję że będziecie zadowoleni. My już mamy teraz ten większy a Romer jest u teściów w samochodzie tak tylko do jazdy po mieście.

i ja też :) wahałam się między lovi a avent, ale kolorystycznie mi się lovi bardziej podobają :D a opinie i te i te mają podobne.

Właśnie zamówiłam kilka pierdółek na allegro, szczotkę do włosków, szczotkę do butelek, termometr do wody, gruszkę, skarpetki, rękawiczki niedrapki, jeszcze tych drobiazgów trochę zostało do kupienia :p

Ja mecze meza zeby cos w smyku upolowac ;) ale na razie nieugiety jest bo obiecalam ze do konca roku zadnych zakupow ubrankowych nie robie....no ale taka okazja heh ;)

reklama
Niby tak ale w tym miesiacu mielismy strasznie duzo wypadkow slub przygotowania rozbite auto. Nie chce nadwyrezac budzetu i obiecalam ze do konca roku juz nic nie wydaje

Do góry