reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupowy zawrót głowy !

mam w planach kupić miękki na komodę bądź stolik do przewijania bo nie wiem czy taniej nie wyjdzie mi zakup takiego specjalnego stolika w ikei niż dorabiać tą półkę na komodę :-)

reklama
a tak w ogóle to myślałam o tych chustach do noszenia dzieci.. co Wy na to ? Macie jakieś zdanie ??
bałabym się, że mi się chusta rozwiąże, Mężowi podobają się takie szelki, dziecko nosi się jak w chuście, tylko jest to zapinane, nie jestem do końca przekonana, ale takie szelki to jeszcze jeszcze...

Dzisiaj kupiłam emulsję do kąpieli od 1 dnia, żel do kąpieli od 1 miesiaca, oliwke, zasypke, patyczki higieniczne, chusteczni nawilżane i czekamy na pakę ubranek które zamówiliśmy, same 62 co prawda, ale przydadzą się, 32 sztuki, dokupię kilka 56, rękawiczki, skarpetki i wyprawka ubrankowa będzie skompletowana :-)

Ja pewnie będę przewijać maluszka na naszym łożku:)a na dole w saloniku będę miała turystyczne łóżeczko z przewijakiem...przy pierwszym dziecku miałam miękki przewijak i jakos mnie denerwował bo bardzo sie przesuwał na komodzie...potem kładłam go na łóżko i było o wiele lepiej :)

Wlasnie odebrałam przesyłkę :)przyszła mi torba na pieluchy ;)bardzo dobrze wykonana jest i super solidna...duzo przegródek , akcesori ...napewno sie nam sprawdzi :) ImageUploadedByForum BabyBoom1450212971.914738.jpgna zdjęciu wyglada duzo ciemniej...w rzeczywistości jest szara i jasno zielone dodatki :)

Załączniki

• ImageUploadedByForum BabyBoom1450212971.914738.jpg
    ImageUploadedByForum BabyBoom1450212971.914738.jpg
    20,1 KB · Wyświetleń: 57
bałabym się, że mi się chusta rozwiąże, Mężowi podobają się takie szelki, dziecko nosi się jak w chuście, tylko jest to zapinane, nie jestem do końca przekonana, ale takie szelki to jeszcze jeszcze...

Dzisiaj kupiłam emulsję do kąpieli od 1 dnia, żel do kąpieli od 1 miesiaca, oliwke, zasypke, patyczki higieniczne, chusteczni nawilżane i czekamy na pakę ubranek które zamówiliśmy, same 62 co prawda, ale przydadzą się, 32 sztuki, dokupię kilka 56, rękawiczki, skarpetki i wyprawka ubrankowa będzie skompletowana :-)

Nie boisz sie o takie male ciuszki?? Jak ja sie urodzilam mialam prawie 60 cm a moj partner 65;) ja tam akurat dosyalam wiekszosc na 68 i moze z 2-3 pary bodow kupir 60 na wszelki ;) ale sie zobaczu jaki byczek wyjdzie

Ja mam ubranek tak pol na pol z rozmiarami....ogólnie nie szaleje z ilością bo tutaj w maju sa już upały wiec malutki bedzie w body i półspioszkach ...a jak zabraknie rozm i ubranek to wyskoczę do sklepu ;)

reklama
Do góry