reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Odpowiedz w temacie

Ksiulka wierze Ci, ze ciezki wybor, ja pewnie niedługo bede stała przed takim dylematem..i zastanawiam sie tylko czy kupowac mu cos w tym stylu jak te ktore wstawiłas czy cos takiego, moze nie identyczne, ale w takim stylu BARDZO MOCNE ŁÓŻKO 'VICTORIA' GR.3,5cm 90x180

jesli chodzi o twoje pytanie to ja bym wybrała ta pierwsza kanape jesli chodzi o styl, bo materiał to wybrałabym w jednym kolorze taka kanapa bedzie słuzyła pewnie dłuzej niz to łozko ktore ja wstawiłam, i na tej zawsze bedziesz mogła sie z dzieckiem połozyc, a to jakis plus zawsze

Do góry