reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupowo-Wyprawkowy:)

witam,
temat z wózkami podtrzymuje sama szukam czegoś lekkiego do 800zł spacerowy z racji zbliżających się wakacji musimy zakupić spcerówkę bo nasz wózek zajmuje caly bagażnik w samochodzie i cieżki jak fix... podobają mi się wózki maclaren
np.Wózek Maclaren Quest Sport kol. Coffee / Sky Blue (1504320723) - Aukcje internetowe Allegro tylko nie wiem jak te kółka się będą zachowywały na naszych wyboistych chodnikach ...
Wózek spacerowy Maclaren VOLO kol. SCARLET lekki (1504320935) - Aukcje internetowe Allegro taki zwykły prosty.
Spacerówka GIRO ABC Design - Orange-Black - Wawa (1508092434) - Aukcje internetowe Allegro
doradzcie coś kochane bo zwariuję chyba z tymi wózkami... najważniejsze by małemu było wygodnie:)

reklama
Ja po długich poszukiwaniach zdecydowałam się na Bebetto Magelan. prowadzi się leciutko, jedną ręką i co najważniejsze waży dużo mniej od mojego wielofunkcyjnego :-)

b.jpg c.jpg

My też zdecydowaliśmy się, że kupimy jakąś lekką spacerówkę, bo ta z zestawu z gondolą i fotelikiem jest cieżka i nieporęczna żeby pakować do auta. Rozważamy jakiś zakup z coneco.

Ja mam spacerówkę X-landera i Inglesina- parasolkę. A wybór wózka na wyjazd uzależniam od kilku czynników. Gdzie i jakie są tam drogi. I czy mamy dużo miejsca wolnego w samochodzie. :)

reklama
Dostaliśmy wózek od siostry męża, bo kupiła dla córki ze 3 lata temu jak jechali nad morze i tylko tam go używała a później na strychu leżał. Wyprałam i jak nowiutki :) Jeszcze tylko ten pałąk ma nam dać bo się zawieruszył ale znalazła. Firma Polska baby design. Lekki mało miejsca zajmuje. Model active już nie produkowany w tej firmie. A w firmie espiro znalazła fotelik samochodowy, który można montować przodem i tyłem do kierunku jazdy. 3 stopnie nachylenia oparcia od 0 do 25 kg. Model optima. Ma homologację. Kosztuje prawie 400zł. Ale przed zakupem musze go obejrzeć na żywo.

Do góry