kalcha
Fanka BB :)
Wczoraj rano napisałam do tego sprzedawcy, bo pytałam również o materacyk, i nakładkę przewijak, ale nie odpisał jeszcze.Ma dobre ceny, czytałam troche opinii , ma duzo neutralnych na temat jakosci mebelków.
Co może powiedziec o wykonaniu, czy to jest druga jakosc jak sugeruja kupujacy? Bo juz sama nie wiem co robic....Ech moje niezdecydowanie.
Ja do niego dzwoniłam nim wpłaciłam pieniądze i tez brałam materacyk i takie tam, jak to stwierdził jeśli paczki małogabarytowe to bez dodatkowej oplaty za wysyłkę czyli w sumie zapłaciłam za sam towar bez kosztów wysyłki. A co do jakości to jakość dokładnie taka sama jak widziałam w sklepach. Tak jak już chyba pisałam inny odciń jest szczebelków w łóżeczku, od boków wynika to z tego, że boki są z płyty takiej jak normalnie meble, a szczebelki chyba z drzewa sosnowego. Komoda jest normalna z płyty i pierwsza jakość, więc nie wiem o co ludziom chodziło, myśle że właśnie o te inne odcienie na łóżeczku. Później spróbuję zrobić na tyle wyraźne zdjęcie żeby było to widać i Ci podeślę jeśli chcesz. Mogę ci podesłać więcej zdjęć ale to lepiej chyba ma maila jeśli podasz