Dla corci kupilam wszystko z HIPPA , niestety porazka, bo nie sluzyly jej, za bardzo zapachowe jednak. Potem NIVEA, ale to polecam raczej dla dziecka okolo roczku dopiero, my tak uzywalismy. A dla dzidziusia nowonarodzonego najlepiej sprawdziła sie zwykla seria kosmetykow BAMBINO.
reklama
Angelus3376
Mama Natana&Jordana&Wiki
Ja już nie pamiętam dokładnie czego używałam przy chłopakach,ale po opiniach zdecydowałam się kupić Hipp. A teraz niech się dzieje co chce:-)
Saraa
Fanka BB :)
Ja kupuje z Hipp i Bübchen. Z tym , ze ja kupie tylko Oliwke, mydelko w kostce i krem na odparzenia.
Beniaminka
Dużo dobrego słyszałam o firmie Bubchen, słabo dosptepna w Pl, ale mozna nabyć. Polecany jest krem( emulsja?) na rozstępy, ale tego produktu dla siebie nie umiałam zdobyć.Ja kupuje z Hipp i Bübchen. Z tym , ze ja kupie tylko Oliwke, mydelko w kostce i krem na odparzenia.
Saro , jak pachną te komsetyki z Bubchen ? A cenowo do hippa ? Bo Hippa można nabyć i chyba się skuszę kupić małe co nieco :-)
Kinia1
Wrześniowa mama '10
dagna
Kinia - super te ciuszki ;-)
Co do oliwek itd., to ja się dalej zastanawiam nad zakupem Oliatum - wszystkie moje znajome to bardzo chwalą, chociaż wiem, że drogie. 2 wersja do Hipp właśnie.
Co do oliwek itd., to ja się dalej zastanawiam nad zakupem Oliatum - wszystkie moje znajome to bardzo chwalą, chociaż wiem, że drogie. 2 wersja do Hipp właśnie.
calineczka27
również sie podpisuję pod tym pytaniem i prawde mowiać myslalam albo o bambino albo niveamamusie mam pytanko z jakiej firmy polecacie kosmetyki dla dzidziusia cos do kapieli puder itp.
wyprawka śliczniutka;-)
Kinia1 śliczna wyprawka
Co do kosmetyków, to ja właśnie muszę poszukac czegos, ja jestem alergikiem, i mam cere atopową dodatkowo, więc z racji tego używam prawie wszystkiego bez zapachu, boje się ze dzidzius też może miec problemy z cerą, wiec już na wstępie kupie hipoalegriczne kosmetyki i jaknajmniej- wiem po sobie że czym mnie używam tym lepiej dla mojej cery, ale kupie też jakąś normalną oliweczkę i inne żeby sprawdzic czy mu nie szkodzi.
Co do kosmetyków, to ja właśnie muszę poszukac czegos, ja jestem alergikiem, i mam cere atopową dodatkowo, więc z racji tego używam prawie wszystkiego bez zapachu, boje się ze dzidzius też może miec problemy z cerą, wiec już na wstępie kupie hipoalegriczne kosmetyki i jaknajmniej- wiem po sobie że czym mnie używam tym lepiej dla mojej cery, ale kupie też jakąś normalną oliweczkę i inne żeby sprawdzic czy mu nie szkodzi.
reklama
ja przy pierwszej córci używałam Nivea i byłam baardzo zadowolona, miałam mleczko do ciała i płyn do kąpieli do pupy linomag i koniec kosmetyków- nam to wystarczało... żadnych oliwek, zasypek itp...
wczoraj byłam w TESCO i mają suuuper wyprzedaze ciuszki tańsze nawet o 70 % kupiłam świetne body na długi rękaw z serii disney za 11zl i koszulke za 10zl póxniej wkleje zdjecia... śpiochy, pajace tez sąpoprzeceniane więc warto się wybrać....
wczoraj byłam w TESCO i mają suuuper wyprzedaze ciuszki tańsze nawet o 70 % kupiłam świetne body na długi rękaw z serii disney za 11zl i koszulke za 10zl póxniej wkleje zdjecia... śpiochy, pajace tez sąpoprzeceniane więc warto się wybrać....