reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupowo-Wyprawkowy:)

Dla corci kupilam wszystko z HIPPA , niestety porazka, bo nie sluzyly jej, za bardzo zapachowe jednak. Potem NIVEA, ale to polecam raczej dla dziecka okolo roczku dopiero, my tak uzywalismy. A dla dzidziusia nowonarodzonego najlepiej sprawdziła sie zwykla seria kosmetykow BAMBINO.

reklama
Ja kupuje z Hipp i Bübchen. Z tym , ze ja kupie tylko Oliwke, mydelko w kostce i krem na odparzenia.
Dużo dobrego słyszałam o firmie Bubchen, słabo dosptepna w Pl, ale mozna nabyć. Polecany jest krem( emulsja?) na rozstępy, ale tego produktu dla siebie nie umiałam zdobyć.
Saro , jak pachną te komsetyki z Bubchen ? A cenowo do hippa ? Bo Hippa można nabyć i chyba się skuszę kupić małe co nieco :-)

A oto częśc mojej wyprawki, którą dostałam: DSC00633.jpgDSC00621.jpgDSC00626.jpgDSC00624.jpgDSC00625.jpgDSC00631.jpgDSC00632.jpgDSC00629.jpgDSC00620.jpgDSC00628.jpg

Kinia - super te ciuszki ;-)

Co do oliwek itd., to ja się dalej zastanawiam nad zakupem Oliatum - wszystkie moje znajome to bardzo chwalą, chociaż wiem, że drogie. 2 wersja do Hipp właśnie.

mamusie mam pytanko z jakiej firmy polecacie kosmetyki dla dzidziusia cos do kapieli puder itp.
również sie podpisuję pod tym pytaniem i prawde mowiać myslalam albo o bambino albo nivea

wyprawka śliczniutka;-)

Kinia1 śliczna wyprawka :)

Co do kosmetyków, to ja właśnie muszę poszukac czegos, ja jestem alergikiem, i mam cere atopową dodatkowo, więc z racji tego używam prawie wszystkiego bez zapachu, boje się ze dzidzius też może miec problemy z cerą, wiec już na wstępie kupie hipoalegriczne kosmetyki i jaknajmniej- wiem po sobie że czym mnie używam tym lepiej dla mojej cery, ale kupie też jakąś normalną oliweczkę i inne żeby sprawdzic czy mu nie szkodzi.

reklama
ja przy pierwszej córci używałam Nivea i byłam baardzo zadowolona, miałam mleczko do ciała i płyn do kąpieli do pupy linomag i koniec kosmetyków- nam to wystarczało... żadnych oliwek, zasypek itp...

wczoraj byłam w TESCO i mają suuuper wyprzedaze ciuszki tańsze nawet o 70 % kupiłam świetne body na długi rękaw z serii disney za 11zl i koszulke za 10zl póxniej wkleje zdjecia... śpiochy, pajace tez sąpoprzeceniane więc warto się wybrać....

Do góry