reklama
oki to teraz ja się pochwalę moimi ostatnimi zakupkami
Zobacz załącznik 257182Zobacz załącznik 257185Zobacz załącznik 257188Zobacz załącznik 257189
Mycha widze, ze zaszalałas. Śliczne cudeńka, a te dzinsy to mnie rozbroiły:-)
Trixi
Wrześniowka 2010 i 2011
Mycha normalnie cukiereczki te ciuszki .Super !
gizela79
Fanka BB :)
Same piękności....
P
pysia_23
Gość
Mycha skąd ty te cuda wytrzasnęłaś...?
dagna
Mycha - boskie! Zakochałam się w Twoich ciuszkach :-)
Mycha1
Dziekuję dziękuję ))))))))))
zakupy oczywiście lumpeksowe prócz tego rożowego body i śliniaczka
naprawdę kupiłam to za śmieszne pieniądze a ciuszki są super porządne i wogóle większość w stanie idealnym )
zakupy oczywiście lumpeksowe prócz tego rożowego body i śliniaczka
naprawdę kupiłam to za śmieszne pieniądze a ciuszki są super porządne i wogóle większość w stanie idealnym )
P
pysia_23
Gość
Mycha to u was cholercia lepszy towar w lumpkach.
reklama
Marja
Dziewczyny ciuszki kupujecie sliczne - ja tez w szmatach kupuje piekne cudenka - ale jak nie kupic jak sa tak boskie np. z Disneya i za jdno body placi sie 2 zl , a sa w stanie idealnym z plusem .
Mam do Was pytanie - bo ja juz zglupialam - szukamy wozka - zalezy nam ,aby gondola byla dluga - wiem ,ze Jedo ma ponoc w miare dlugie gondole - ale moze wiecie , polecacie jakies inne firmy?
I jeszcze - czy myslicie ,ze kupic odrazu wielofunkcyjny ( bo rozne opinie slyszalam ) czy pozniej zainwestowac w super spacerowke?
Mam do Was pytanie - bo ja juz zglupialam - szukamy wozka - zalezy nam ,aby gondola byla dluga - wiem ,ze Jedo ma ponoc w miare dlugie gondole - ale moze wiecie , polecacie jakies inne firmy?
I jeszcze - czy myslicie ,ze kupic odrazu wielofunkcyjny ( bo rozne opinie slyszalam ) czy pozniej zainwestowac w super spacerowke?