reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zakupki dla naszych maleństw

Kasirko ksiazeczka super dzidzia lubi takie kolory i wzory

Lenorek wozeczek sliczny tez chcialam podobny ale tak jak Kasirka nie mialam bym co z nim zrobic(mam 38 m. mieszkanie)

Dziewczyny a moze zamiast czekac na dzidzie to zrobcie jej prezent od was?Zamiast standardowej karuzeli zrobcie wlasna dzieciaczki uwielbiaja czarno biale wzorki nad glowka bo dokladniej je widza.Wytnijcie cztery kwadraty i pomalujcie dwa na bialo i dwa na czrno zawiescie na snureczkach do karuzeli pomalowana strona do buzinki dzidziusia.Satysfakcja dzidzi gwarantowana (musi miec ok 2 tyg. wtedy zaczyna sie interesowac takimi rzeczami)

reklama
a ja w koncu upolowalam takie urzadzonko do wyciagania glutow z noska bo nie chcialam tej gruchy, no to juz w razie katarku jestem kryta :cool2:
jeszcze ta przekleta moskitera do kupienia...:dry:

no ta grucha to może się przydać - widziałam takie kolorowe z canpolu - fajne są. Muszę się właśnie zaopatrzyć.
M-ktosia... hahahha "do wyciągania glutów" hehhh

To wam jeszcze pokażę cóż mi dzisiaj z quelle przyszło - moja siostra mi zamówiła. Dla dzieciaczka, tylko już takie to jest na 62 cm. Nie mam aparatu, więc wysyłam ze stronki zdjęcia. Fajniutkie kompleciki. Z tych kompletów różowy i niebieski, przyszedł mi różowy. No i ta czapa z tego zielonego kompleciku jest świetna, nie?? Co wy nato??:-)

AREWNKO super te komleciki a czapeczka poprostu exstra :tak:
LENOREK też mi sie podoba bardzo.

Mój wózek jak narazie się sprawdza, fajnie się go prowadzi i ogólnie jest ok :tak: :-)

Ja do noska mam grusze właśnie z canpola ale mój maluszek coś małego katarku dostał i nie zabardzo się sprawdza ta grucha i chyba pójde jutro kupic tą fride.

A_RWEN_KA - ubranka śliczniusie :tak:
SAMI - a jak się wózeczek sprawdza? Jesteś zadowolona? Bo ja nie wiem kiedy go przetestuje...:dry:

ANETKA JESTEM BARDZO ZADOWOLONA Z TEGO WÓZKA - FAJNIE SIE PROWADZI I OGÓLNIE JEST SUPER :-) NAPEWNO TEŻ BĘDZIESZ ZADOWOLONA :tak: I NAPEWNO JUŻ NIEBAWEM GO PRZETESTUJESZ ;-)

reklama
Do góry