reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zakupki dla naszych maleństw

reklama
no właśnie mój mąż też:-) bo mi to w sumie było wszystko jedno....ale Paweł się nakarał na takie i cały czas szukał by zakupić.... w naszej mieścinie niestety nier ma takich w 4 sklepach na krzyż i musimy przez nata kupić....chociaż ja to mam obawy co do takiego kupna :baffled: lubię się przymierzyć , zobaczyć jak się prowadzi i ogólnie namacać, no ale nie ma wyboru trzeba kupić wysyłkowo:tak:

TO FAJNY, nie wiem dlaczego ale pomyslalam sobie ze ubranko w moro by sie dzidzi przydalo. ;-)
Ktoras - o ile dobrze pamietam- kupila, czy to bylas ty?

a to nasz wózeczek:-). odbieramy go za kilka dni
4cdl4p2.jpg

reklama
extra!

my też mieliśmy taki na oku ale chcieliśmy 2 w 1 bo nie mamy gdzie trzymać takich rzeczy a przecież jak dzidzia podrośnie to trzeba zdjąć gondolkę i założyć spacerówkę :-)

Do góry