reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zakupki dla naszych maleństw

Anetko u mnie ze szpitala z wyjsciem z dzieckiem nie ma problemu. Zreszta bedziemy mieli takie nosidlo z wozka ala gondola i w tym mozemy zabrac dzidziulka. I wogole to kolezanka ktora niedawno rodzila w tym sz[pitalu powiedziala ze mozna po prostu w rozku i w kocyku na raczce zabrac malca.

Ok, KASIU ja rozumiem, tylko chyba ze szpitala nie będziesz wracać pieszo.....A w samochodzie w samym rożku to nie bardzo bezpiecznie....poza tym w razie spotkania z policja, mandat gwarantowany.....:confused:

reklama
a pamietacie jak mysmy byly male, nie bylo fotelikow samochodowych, ani pasow przy tylnych siedzeniach w samochodzie, nawet z przodu sie czesto nie zapinalo, dzieciaki jezdzily na rowerach bez kaskow i w ogole, i nikt nie mowil ze to niebezpieczne i nic nam sie nie stalo i zyjemy :laugh2: :-) ;-)

fajny fajny joasia, te metalowe wykonczenia mi sie podobaja, mam na mysli takie kolka, sprzaczki jesli dobrze dojrzalam:tak:
no i kola dmuchane to podstawa,
a w moim wozku nie ma resorow i sie troche obawiam o wertepy:dry:

a wracajac do spraw bezpieczenstwa na drogach, widzialam zycie miejsckie w kambodzy, co tam sie wyrabialo, miliony motocykli i nikt prawie nie uzywa kaskow i jezdza po 4 osoby na raz, np matka z tylu, potem starsze dziecko potem ojciec i z przodu maly babel ok 3 lat i z butli mleko ciagnie...:szok: :eek: :laugh2:

To podziwiam tego tatusia ze utrzymal rownowage na tym motocyklu.Ja w polsce widzialam jak w maluchu jechalo 6 osob rodzice i trojka dzieci najmlodsze na rekach matuli i nie chcialam bym ich zobaczyc po wypadku :sick:

reklama
amy dziś mamy zamiar zamówić taki
BREAKER NOWA RAMA 2007 Transport + Folia Gratis!!! (180147572) - Aukcje internetowe Allegro

lub
2vl8ymx.jpg

Do góry