reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

zakupki dla mamy i dla dzidziusia:-) + lista prezentów

a ja jeszcze odnośnie bucików bo ostatnio było o tym.........własnie mój sie szarpnął i kupił Marcelowi buciki McArthur czy jakoś tak w 5.10.15 za niecałe 27 zł przecenione z 70 zł :) a D. chciał mnie nabrać ze faktycznie wydał na nie 70 :D ale paragon znalazłam hahaha, mamy rozmiar 22 mam nadzieje ze beda ok. Musze jeszcze dokladnie pomierzyć :) foteczka :)
Zobacz załącznik 321157

swietne buciki!!!

reklama
dzieki ;] tez sobie jeszcze darowałam, ale jak kupił to niech już są..... mam nadzieje ze nie wyrosnie ;] póki co wyglada w nich jak w zadużych ;p ..... dobry cm ma luzu.

Ostatnia edycja:
Fajne te Wasze dzieciowe butki.. a ja mam znów obawę czy aby trafię w numerację... miałam to samo z Hanką, nie kupowałam jej nigdy butów na zapas... ale teraz chyba się skuszę jak piszecie jakie są ceny... kupię 2 pary, najwyżej jedną odsprzedam ;-)

reklama
Czy piszecie o tym niekapku, z ktorego sie pije jak z normalnego kubka? Bo mi mama ma cos takiego kupic i wlasnie nie rozumialam o co jej chodzi jak mi mowila.

Do góry