reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

zakupki dla mamy i dla dzidziusia:-) + lista prezentów

Dziewczyny znalazlam aukcje z miseczka-niewysypka na allegro. Niestety aukcja była zakonczona ale postanowilam napisac do sprzedajacej o ponowne wystawienie. Sa jakies chetne na zakup?? Cena pewnie wyjdzie ok 40zł z przesylka.

Miska-niewysypka Gyro Bowl

reklama
Ilona - muszę pokazać mężowi, bo moje dwie skubane potrafią tak porozwalać żarcie po domu, że zgrzytam zębami, więc to by było coś dla nas ....

Już dawno chciałam ją kupić, ale chyba na nią nie uzbieram :-( Moje dziecko nadal je na tacce od krzesełka:-D bo zwykłe miseczki za szybko na ziemi ladują niechcący ;-) IzaBK już daaawno chyba ją kupowała z tego co wiem.

dziewczynki a ta miskę jak sie przechyli do gory nogami to wyleci z niej oczywiscie? Mi sie bardziej podobała taka miseczka chyba katrenki ją wrzucała co sie rączkę wsadza po cosik w misce, z niej to na 100"% nie wyleci a ta chyba dla mojego malucha jest zla bo i tak z niej wysypie...?

edit...aaa to takie cudenki, poczytalam soebie o niej. czyli ona ma jakis magnez ze jedzonko nie wyleci? kurczę ciekawa jestem tego sprzętu, ciekawe czy w swiecie dziecka cos takiego maja?

Ostatnia edycja:
reklama
a ja jeszcze odnośnie bucików bo ostatnio było o tym.........własnie mój sie szarpnął i kupił Marcelowi buciki McArthur czy jakoś tak w 5.10.15 za niecałe 27 zł przecenione z 70 zł :) a D. chciał mnie nabrać ze faktycznie wydał na nie 70 :D ale paragon znalazłam hahaha, mamy rozmiar 22 mam nadzieje ze beda ok. Musze jeszcze dokladnie pomierzyć :) foteczka :)
buty.jpg

Ostatnia edycja:
Do góry