reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

zakupki dla mamy i dla dzidziusia:-) + lista prezentów

reklama
Dziewczynki kupowalyscie kiedys cos na raty przez internet? W kilku sklepach z wozkami widzialam mozliwosc rz przez Żagl i zstnawia sie co trzeba zrobic by te raty dostac (opisy w sklepch s bardzo ograniczone i zwykle jest kup a my ci powemy co dalej)

Dziewczynki kupowalyscie kiedys cos na raty przez internet? W kilku sklepach z wozkami widzialam mozliwosc rz przez Żagl i zstnawia sie co trzeba zrobic by te raty dostac (opisy w sklepch s bardzo ograniczone i zwykle jest kup a my ci powemy co dalej)
ja kupilam kiedys aparat. z tym ze przed zakupem sie skontaktowalam z nimi przez gg(tam mieli taka opcje) i podalam im dane, po czym chyba w 30 min oddzwonili ze jest zgoda na raty i zlozylam zamowienie. z tym ze nie wiem jak teraz, wtedy raty internetowe obslugiwal glownie Sygma bank, teraz chyba tez uzywaja nazwy cetelem bank, no i niestety trzeba na nich uwazac, placic wszystko z tydzien przed terminem i trzymac do konca wszystkie odcinki zaplacone. niezle jaja wtedy z nimi byly, ludzie sie rozpisywali na internecie. jeszcze dlugo po splaceniu kredytu potrafili ludziom wysylac jakies narosniete odsetki i grozby komornicze itp... mi sie udalo i nic mi nie przyszlo. ale generalnie latwo bylo dostac te raty przez internet.

Kilolek Sygma Bank unikaj jak ognia!!! ten bank obsługiwał kartę kredytową M do castoramy. Naliczali sobie jakkies smieszne koszty co miesiac , ubezpieczenia i inne

Maxwell super ogrodniczki. Jak przyjdą to dawaj foto jak na Marysi leżą. Mój stwór ma jedne ogrodniczka ale nie lubi w nich chodzić...

Kilolku ja też nie pomogę gdyż wszystkie raty brałam osobiście w sklepie.

hej laski ja chciałam powiedziec ze [jak dla mnie] fajne sandałki sa w Auchan w promocji. Normalnie coś okolo 60-70 zł były a teraz sa w promocji po 39,99 i do tego 4 zł na karte skarbonka wiec finalnie wychodzą za 36 zł :D Sa super jakby skórkowe - nie jakas szmata. Ja młodemu kupiłam. a w dodatki jak dziecko chodzi to nalepka tygryska mruga :p Macie foto ;p
11.jpg 12.jpg

reklama
Do góry