reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Zakup wózka ????

tak... moj debet osiagnal juz stan krytyczny :dry::dry::dry: Byle bym jzu nie miala niespodziewanych wydatkow poki co bo nie wydole :-D Niech juz ten maz wraca :-D

reklama
Myślałam, że ja kupuje na wyrost i to mało potrzebne rzeczy, ale widzę, że mnie przebijacie :-D Jestem pod wrazeniem dziewczyny :szok: Ja tam nie zamierzam kupować żadnej innej spacerówki, poza tą którą mam. No oczywiście później parasolkę (taką najzwyklejszą, najlżejszą ja się da), ale to duuuuuzo później ;-)

Ja już na poczatku kupiłam wielofunkcyjny czyli spacerówke bede miała wpinaną później zamiast gondoli, ale masywna też skubana jest wiec bedzie na jakies większe wypady z mężem a dokupię później najzwyklejsza parasolkę zeby miec na szybkie wyjscia do sklepu :tak:

O parasolce nie myśle bo mi się nie podobaja. na razie mamy spacerówkę tylko ona troche skopmlikowanie się składa . więc pewnie kupimy jakąs łatwą w demontażu ale raczej nie parasolkę bo to męczarnia dla dziecka. Może graco bo mi się podobaja. jeszcze mamy czas.
Gratuluje udanych zakupów.

ja tez mysle o parasolce ale najpredzej na wiosne, tylko napewno nie kupie najzwyklejszej tylko masywniejsza i wygodna dlla Kubusia:-)

ja jestem przeszczęśliwa z tej bryki,
NOWA PARASOLKA UNIWERSALNA BeeBee 3 KOLORY W-WA (248874398) - Aukcje internetowe Allegro
mam kolor navy , który jest ładniejszy w rzeczywistości niż na foto,
lekka, zwrotna, głęboka dla małego - super!!!!
jak zrobie fotki to wrzuce do garnka...
chociaż do wiosny nie pozbędę się gondolowego ze spacerówką używam ich wg potrzeb na zmianę,
a jaki mój młody dumny w tej bryce...;-)

reklama
Do góry