reklama
Ja wczoraj też kupiłam spacerówkę Taką masywniejszą i używaną ale stan super i z przesyłką wyniesie mnie 175,50 pln. Na szczęście mąż nie uznał, że oszalałam i sam siedział i aukcji pilnował ;-)
ABC DESIGN 3 KOŁOWA SPACERÓWKA OD 1 ZŁ WARTO! (223820281) - Aukcje internetowe Allegro
ABC DESIGN 3 KOŁOWA SPACERÓWKA OD 1 ZŁ WARTO! (223820281) - Aukcje internetowe Allegro
krupka
Entuzjast(k)a
Myślałam, że ja kupuje na wyrost i to mało potrzebne rzeczy, ale widzę, że mnie przebijacie Jestem pod wrazeniem dziewczyny Ja tam nie zamierzam kupować żadnej innej spacerówki, poza tą którą mam. No oczywiście później parasolkę (taką najzwyklejszą, najlżejszą ja się da), ale to duuuuuzo później ;-)
M.M
Mamusia majowa'07 :)
Ja już na poczatku kupiłam wielofunkcyjny czyli spacerówke bede miała wpinaną później zamiast gondoli, ale masywna też skubana jest wiec bedzie na jakies większe wypady z mężem a dokupię później najzwyklejsza parasolkę zeby miec na szybkie wyjscia do sklepu
O parasolce nie myśle bo mi się nie podobaja. na razie mamy spacerówkę tylko ona troche skopmlikowanie się składa . więc pewnie kupimy jakąs łatwą w demontażu ale raczej nie parasolkę bo to męczarnia dla dziecka. Może graco bo mi się podobaja. jeszcze mamy czas.
Gratuluje udanych zakupów.
Gratuluje udanych zakupów.
SIMAMA
majowa MAMA 2007
ja jestem przeszczęśliwa z tej bryki,
NOWA PARASOLKA UNIWERSALNA BeeBee 3 KOLORY W-WA (248874398) - Aukcje internetowe Allegro
mam kolor navy , który jest ładniejszy w rzeczywistości niż na foto,
lekka, zwrotna, głęboka dla małego - super!!!!
jak zrobie fotki to wrzuce do garnka...
chociaż do wiosny nie pozbędę się gondolowego ze spacerówką używam ich wg potrzeb na zmianę,
a jaki mój młody dumny w tej bryce...;-)
NOWA PARASOLKA UNIWERSALNA BeeBee 3 KOLORY W-WA (248874398) - Aukcje internetowe Allegro
mam kolor navy , który jest ładniejszy w rzeczywistości niż na foto,
lekka, zwrotna, głęboka dla małego - super!!!!
jak zrobie fotki to wrzuce do garnka...
chociaż do wiosny nie pozbędę się gondolowego ze spacerówką używam ich wg potrzeb na zmianę,
a jaki mój młody dumny w tej bryce...;-)
reklama
Podziel się: