ja w ogóle nie biorę pod uwagę parasolki bo mi się strasznie te wózki nie podobają i nie wiem jak dziecku może być w tym wygodnie jak widzę jak one podskakują na wybojach i jak mało jest w nich miejsca to jakoś mi do gustu nie przypadają może z czasem zmienie zdanie ale w każdym razie dla naszych maluszków według mnie to zdecydowanie za wcześnie na tego typu wózek
reklama
M.M
Mamusia majowa'07 :)
Dla mnie również to zdecydowanie za wcześnie... Przecież w taką parasolke dziecko "wpada" a przecież one nawet jeszcze nie siedzą Wątpie zeby były wersje dla takich maluszków jak nasze. Ale na wiosnę napewno kupię bo to jest wygodniejsze na szybki wypad do sklepu
mysz1978
Fanka BB :)
Dziewczyny - pomyslicie ze oszalalam, a maz mnie zatlucze jak psa
Weszlam sobie na Allegro, a tam fajna spacerowka, no to podbijam cene i cholera wygralam Spacerowka fajna, ale kurcze - potrzebna bedzie za rok...
Nie mowcie ze mam nie po kolei w glowie - ja wlasciwie nie wiedzialam co robie...
No, ale oplacilo sie - kupilam go za 202zl ( nie wiem wprawdzie ile wysylka kosztuje...) a normalnie te wozki kosztuja 350... Zreszta zobaczcie
HIT! SPACERÓWKA Shopper Hauck + Folia Gratis!!! (224704716) - Aukcje internetowe Allegro
Aha - ten moj wozek jest nowy :-)
Weszlam sobie na Allegro, a tam fajna spacerowka, no to podbijam cene i cholera wygralam Spacerowka fajna, ale kurcze - potrzebna bedzie za rok...
Nie mowcie ze mam nie po kolei w glowie - ja wlasciwie nie wiedzialam co robie...
No, ale oplacilo sie - kupilam go za 202zl ( nie wiem wprawdzie ile wysylka kosztuje...) a normalnie te wozki kosztuja 350... Zreszta zobaczcie
HIT! SPACERÓWKA Shopper Hauck + Folia Gratis!!! (224704716) - Aukcje internetowe Allegro
Aha - ten moj wozek jest nowy :-)
myszka - tak sie wlasnie lapie okazje i oszczedza, bo jakby nie bylo prawie 150 pln zostalo ci w kieszeni, a mezowi - jak ma cie zatluc )) - nie mow na razie - moze niech przesla wozek do twojej mamy a jak poplynie zima to po powrocie powiesz ze kupilas i juz a do tego czasu mam go przechowa
a wozek b. fajny
a wozek b. fajny
mysz1978
no cos ty Joanka - predzej mezowi sie przyznam niz mamie
Przeciez zanim sie Jasio urodzil to ja mialam dla niego kupe rzeczy i schowalam je u kolezanki jak moja mama miala przyjechac Bo faktycznie mialam juz wszystko oprocz mebli i wozka
Ale chyba mezowi powiem dopiero jak sie spotkamy bo przez maila to tak glupio
W sumie to jak na parasolke to ten wozek wcale nie jest lekki, no ale lzejszy niz Mutsy w wersji spacerowej ;-)
Przeciez zanim sie Jasio urodzil to ja mialam dla niego kupe rzeczy i schowalam je u kolezanki jak moja mama miala przyjechac Bo faktycznie mialam juz wszystko oprocz mebli i wozka
Ale chyba mezowi powiem dopiero jak sie spotkamy bo przez maila to tak glupio
W sumie to jak na parasolke to ten wozek wcale nie jest lekki, no ale lzejszy niz Mutsy w wersji spacerowej ;-)
M
mamaoli
Gość
mysz gratuluje zakupu i popieram
ja też kupuje różne rzeczy dużo naprzód, szczególnie ciuchy jak jest okazja, mimo, że Mój M się póka po głowie..
ja mam podobną spacerówkę, też kupioną na allegro, Maksio jeździł w niej już jak miał niecałe cztery miesiące, bo rozkłada się prawie całkiem na leżąco
myślę, że Tobie przyda się napewno wcześniej niż za rok:-)
a to mój wózek
Kamila jeździ w niej w spejalnym nosidle dla noworodków ale już niedługo ją wyciągniemy
ja też kupuje różne rzeczy dużo naprzód, szczególnie ciuchy jak jest okazja, mimo, że Mój M się póka po głowie..
ja mam podobną spacerówkę, też kupioną na allegro, Maksio jeździł w niej już jak miał niecałe cztery miesiące, bo rozkłada się prawie całkiem na leżąco
myślę, że Tobie przyda się napewno wcześniej niż za rok:-)
a to mój wózek
Kamila jeździ w niej w spejalnym nosidle dla noworodków ale już niedługo ją wyciągniemy
ja tez popieram myszko - a skoro maz nie zabil cie do tej pory za np. konia na biegunach, ktory tez sie przyda nie predko to za wozek tym bardziej cie nie ruszy hi hi
a spacerowka fajna i to nie jest taka typowa parasolka tylko taka "lepszejsza"
a spacerowka fajna i to nie jest taka typowa parasolka tylko taka "lepszejsza"
mysz1978
ach - dzieki dziewczyny
W sumie to myslalam o zwyklej parasolce kiedys ze wzgledu na wage (waza okolo 6kg, a ten moj nowy 8,5...), jednak balam sie ze na pierwszym lepszym wyboju nie da sobie rady, bo te leciutkie parasolki takie jakies delikatne sie wydaja.
Moj Mutsy w wersji spacerowej wazy okolo 14kg, wiec w sumie roznica jest...
Zobaczymy - jak sie nie sprawdzi to sprzedam :-)
W sumie to myslalam o zwyklej parasolce kiedys ze wzgledu na wage (waza okolo 6kg, a ten moj nowy 8,5...), jednak balam sie ze na pierwszym lepszym wyboju nie da sobie rady, bo te leciutkie parasolki takie jakies delikatne sie wydaja.
Moj Mutsy w wersji spacerowej wazy okolo 14kg, wiec w sumie roznica jest...
Zobaczymy - jak sie nie sprawdzi to sprzedam :-)
reklama
Podziel się: