reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Zakup wózka ????

ja w ogóle nie biorę pod uwagę parasolki bo mi się strasznie te wózki nie podobają i nie wiem jak dziecku może być w tym wygodnie :eek: jak widzę jak one podskakują na wybojach i jak mało jest w nich miejsca to jakoś mi do gustu nie przypadają :eek: może z czasem zmienie zdanie ale w każdym razie dla naszych maluszków według mnie to zdecydowanie za wcześnie na tego typu wózek :no:

reklama
Dla mnie również to zdecydowanie za wcześnie... Przecież w taką parasolke dziecko "wpada" a przecież one nawet jeszcze nie siedzą :sorry2: Wątpie zeby były wersje dla takich maluszków jak nasze. Ale na wiosnę napewno kupię bo to jest wygodniejsze na szybki wypad do sklepu :tak:

ja wiem ze parasolke kupie bo sie przydaje - male dzieci nie sa w stanie pokonywac dlugich dystansow wiec wole wziac lekki wozeczek ze soba idac do sklepu niz sluchac marudzenia dwulatka :-D

Dziewczyny - pomyslicie ze oszalalam, a maz mnie zatlucze jak psa :eek::eek::eek:
Weszlam sobie na Allegro, a tam fajna spacerowka, no to podbijam cene i cholera wygralam :szok::szok::szok: Spacerowka fajna, ale kurcze - potrzebna bedzie za rok...
Nie mowcie ze mam nie po kolei w glowie - ja wlasciwie nie wiedzialam co robie... :-D
No, ale oplacilo sie - kupilam go za 202zl ( nie wiem wprawdzie ile wysylka kosztuje...:baffled:) a normalnie te wozki kosztuja 350... Zreszta zobaczcie
HIT! SPACERÓWKA Shopper Hauck + Folia Gratis!!! (224704716) - Aukcje internetowe Allegro

Aha - ten moj wozek jest nowy :-)

myszka - tak sie wlasnie lapie okazje i oszczedza, bo jakby nie bylo prawie 150 pln zostalo ci w kieszeni, a mezowi - jak ma cie zatluc :))) - nie mow na razie - moze niech przesla wozek do twojej mamy a jak poplynie zima to po powrocie powiesz ze kupilas i juz a do tego czasu mam go przechowa
a wozek b. fajny

no cos ty Joanka - predzej mezowi sie przyznam niz mamie :-D
Przeciez zanim sie Jasio urodzil to ja mialam dla niego kupe rzeczy i schowalam je u kolezanki jak moja mama miala przyjechac :-D Bo faktycznie mialam juz wszystko oprocz mebli i wozka :-D

Ale chyba mezowi powiem dopiero jak sie spotkamy bo przez maila to tak glupio :-D
W sumie to jak na parasolke to ten wozek wcale nie jest lekki, no ale lzejszy niz Mutsy w wersji spacerowej ;-)

mysz gratuluje zakupu i popieram :tak:
ja też kupuje różne rzeczy dużo naprzód, szczególnie ciuchy jak jest okazja, mimo, że Mój M się póka po głowie..
ja mam podobną spacerówkę, też kupioną na allegro, Maksio jeździł w niej już jak miał niecałe cztery miesiące, bo rozkłada się prawie całkiem na leżąco
myślę, że Tobie przyda się napewno wcześniej niż za rok:tak::-)

a to mój wózek
safariniebmca5.jpg

Kamila jeździ w niej w spejalnym nosidle dla noworodków ale już niedługo ją wyciągniemy

ja tez popieram myszko - a skoro maz nie zabil cie do tej pory za np. konia na biegunach, ktory tez sie przyda nie predko to za wozek tym bardziej cie nie ruszy :-D:-D hi hi :tak:

a spacerowka fajna i to nie jest taka typowa parasolka tylko taka "lepszejsza" :-D

ach - dzieki dziewczyny :-D
W sumie to myslalam o zwyklej parasolce kiedys ze wzgledu na wage (waza okolo 6kg, a ten moj nowy 8,5...), jednak balam sie ze na pierwszym lepszym wyboju nie da sobie rady, bo te leciutkie parasolki takie jakies delikatne sie wydaja.
Moj Mutsy w wersji spacerowej wazy okolo 14kg, wiec w sumie roznica jest...
Zobaczymy - jak sie nie sprawdzi to sprzedam :-)

reklama
mysz- własnie taka parasolka jest bardzo fajna, jak nap. barszczyk taka lepsiejsza;-) a nie jakaś zapadająca się:-p ale wiaratka z zakupami to ty jesteś od początku, hihi - szalona:-)

Do góry