reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Zakup wózka ????

naprawdę super ten wozek. i rzeczywiscie okazyjnie kupiony. ja tez się rozglądałam za uzywanym na allegro, ale one od razu jak sie pojawiały to wieleu chętnych miały i cena 1500 w czasie trwania aukcji a konczyła sie nie rzadko na wyższej. oczywiście sznase na wygranie takiej aukcji nawet ze snajperem był zerowe.
no i mam mikado. tez go sie łątwo prowadzi, jedna reka - ogolnie ok jest, ale juz pisałam, ze twarde to pieruństwo jak byk.tzn to przednie kółko. i będę pisała pismo do sklepu.

reklama
szerlock - to nic ze cos tam nawet jest w instrukcji - wazne co powiedzial sprzedawca w sklepie i pokazal

My mamy także Emaljunge Smart duo combi i jesteśmy bardzo zadowoleni. Wprawdzie aby zmieścić ją w samochodzie musimy zdejmowac koła, ale jest to tak łatwe ze nie ma problemu. Prowadzi się super, wypróbowaliśmy na drodze, bedącej zkoszonym polem :-D, gondolka jest duża, a wózek choć cieżki to nie czuć tego wcale podczas prowadzenia. Wczoraj wmanewrowałam go do pokoju w miejsce, gdzie miescił się na styk (musiałam odwrócić o 90 stopni w stosunku do drzwi), poza tym mieści sie do naszej windy, która po remoncie jest naprawdę niewielka... No i w koszu pod spodem można przewozić ciężary :-D. I wygodnie się podsypia na rączce gdy kołysze się malucha (wczoraj sprawdziłam :-p). jest wysoka, dzięki czemu nie muszę specjalnie się pochylać po malucha.

ja podobnie jak Aletka mam Mutsy - uzywany z Allegro (sprowadzony z zagranicy :-D - ktos niezly interes robi sprowadzajac wozki z Niemiec czy Holandii i sprzedajac je tutaj... I sporo osob jest takich). Jestem z niego zadowolona pomimo jego wagi (Bogu dzieki mam winde), choc wydaje mi sie ze kazdy wozek ma mniej wiecej taka wage (kazdy z pompowanymi kolami).
Jedna rzecz ktora mnie w nim wkurza to jest przechylenie gondoli - byc moze spowodowane bujaniem (nie powinnam bo nie jest na paskach) - Jasio mi w gondoli zjezdza w dol na tyle ze pod koniec spaceru (jak podjezdzam pod krawezniki i wjezdzam na podjazdy) zsuwa sie o okolo 1/3 tak, ze jego nogi ugiete dotykaja konca gondoli :wściekła/y: Maz juz podkleil kawalki filcu w miejscu zaczepiania gondoli o stelaz, ale niewiele to pomoglo :-(

No i jak na poczatku wydawalo sie ze Jasio jest taki malenki w tym wozku to teraz jak tak patrze to do listopada pojezdzi, lae w grudniu na 100% potrzebna jzu bedzie wersja spacerowa. Oby tylko juz umial siedziec...:eek:

Zdjecia wkleje na zamknietym bo sa to zdjecia ze mna :-p Choc jedno zdjecie naszego wozka juz bylo - w watku o pokoikach dzieci.

i będę pisała pismo do sklepu.
szerlock, zanim cokolwiek napiszesz idź do sklepu zwyczjnie z nimi pogadać - zobaczysz jak się będą zachowywać; może bez żadnego problemu zaproponują wymianę, albo coś. A jak będą pyszczyć, to złożysz reklamację na piśmie.

dziewczyny, która z was ogląda się już za parasolką?
ja nie chce się pozbywać jeszcze dwufunkcyjnego, mój jest super,
ale czasem na krótkie wypady np. autem do sklepu to wrzuciłabym chętnie do bagażnika parasolkę, oczywiście wygodną dla malucha w naszym wieku...
co wy na to?

Ja mysle ze parasolke tak mniej wiecej za rok dopiero. Teraz od wczoraj Jasio jezdzi w spacerowej wersji swojego wozka i przejezdzi w niej jesien, zime i pewnie wiosne tez.

reklama
ja uważam, ze chyba parasolka to zdecydowanie za szybko:no: na te małe kręgosłupiki? najprędzej jak mała skończy rok, będzie już dobrze siedzieć.

Do góry