Witam jakies dwa tygodnie temu uprawiałam petting z chłopakiem raczej miałam dni płodne miesiąc temu miałam okres jakoś 1 przedtem ciągle miałsm 14 wiem że dostałam dwa tygodnie później kolejny okres. Dziś jest 16 grudzień a moje leki przed ciąża są ogromne.. Brak okresu.. A więc przechodząc do rzeczy miałam sperme na dłoniach choć nie jestem pewna była temperatura samochodowa nie wiem jak to bardziej opisać bez ogrzewania potem wyszłam na dwór dotykałam kluczy torebki.. Po 15minut od tego całego incydentu zapomniałam się i chyba włożyłam rękę, ale nie jestem pewna.. Czy było ryzyko ciąży czy po 15minutach wyginely na ręce. Wiadomo jeszcze ściągalam spodnie itp.. Dotykałam klamki od drzwi.. Proszę o odpowiedź bo jestem załamana a okresu brak
reklama
Rozwiązanie
Widać autorka pytania chciała zapytać dorosłe kobiety... otrzymać trochę wsparcia czy dobra rade.no sory ale jeśli autorka pytania ma możliwości i czas zadawać pytania czy szukać odpowiedzi po fakcie to równie dobrze mogla to zrobić przed. Nas w liceum a nawet w podstawówce uczyli biologii i wtedy te kwestie byly poruszane
To tak jak z wizytą u lekarza. Sama możesz się zdiagnozować w internecie, ale chyba lepiej jak zrobi to ktoś doświadczony nie?
Moze I jestem już stara ale takich głupot mie wyprawiłam. Dlaczego? Bo rodzice ze mną rozmawiali, duzo! Moja młodość była w czasach gdy nie było jeszcze internetu i komputerów w domach ( w szkole dopiero pojawiały sie pierwsze i nauka informatyki), telefony komórkowe nie były...
reklama
Asteraki
Fanka BB :)
Następnym razem radzę czytać artykuł w całości, nie ograniczać się do nagłówka, wtedy będziesz dokładnie wiedzieć w jakich warunkach jak długo plemniki są w stanie przeżyć. Tymczasem cut the bullshit i idź trollowac gdzie indziej.Poprostu zaczęłam schizowac w internecie jest ze plemniki żyją nawet kilka godzin. Czyli po tych 15minutach były już np nie miały możliwości zapłodnienia?
Odpowiesz na wyżej?Wykończa nas ...
Anonimowa19
Fanka BB :)
.
Ostatnia edycja:
reklama
Nulini
Po prostu szczęśliwa!
Wixamixa, odpowiem Ci poważnie, bo tu koleżanki sobie jaja robią, a sprawa jest bardzo poważna.
Wszystko zależy od tego, jak głęboko wsadziłaś sobie rękę.
Jeśli tylko dotykałaś warg sromowych, to w ciąży nie jesteś, ale jeśli wkładałaś palce do środka, to niestety muszę Cię zmartwić - na 99% jesteś w ciąży i stąd brak okresu.
Zapisz się jak najszybciej do ginekologa i opowiedz mu swoją historię, on na pewno doradzi najlepiej, co robić.
Wszystko zależy od tego, jak głęboko wsadziłaś sobie rękę.
Jeśli tylko dotykałaś warg sromowych, to w ciąży nie jesteś, ale jeśli wkładałaś palce do środka, to niestety muszę Cię zmartwić - na 99% jesteś w ciąży i stąd brak okresu.
Zapisz się jak najszybciej do ginekologa i opowiedz mu swoją historię, on na pewno doradzi najlepiej, co robić.
Podziel się: