reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zajść w ciążę po antykoncepcji...

jeju dziewczyny od wczoraj jakoś tak dziwnie się czuję, tak nawet sobie pomyślałam , że to może fasolka ? juz jakiś czas piją Regularne Cykle i całą tą resztę więc może w końcu zadziałało ?, nie mogę się doczekać testowania :)

reklama
agnieszka to trzymam kciuki, oby to był fasolek :D dawaj znać jak będziesz coś wiedziała

też piję to co Ty więc może mi tez się niedługo uda :)

hej dziewczyny:)
mamchorą tarczyce no i zamówiłam sobie Relaks.. i tak sobie myślę czy któraś może już to stosowała? czy faktycznie pomaga? bo tka zastanawiam się czynie zamówić jezcze innych:)

jeśli chodzi o Relaks i Przyjemność to ja tylko jedną puszkę sobie kupiłam w poprzednim cyklu, trochę relaksuję, ale już więcej nie domawiałam wolę te dwie inne puszki, są po nich konkretne efekty.

jeśli chodzi o Relaks i Przyjemność to ja tylko jedną puszkę sobie kupiłam w poprzednim cyklu, trochę relaksuję, ale już więcej nie domawiałam wolę te dwie inne puszki, są po nich konkretne efekty.
Ja teraz pije Płodność faza 1 i 2 - no i mam nadzieję, ze to juz ostatni a puszka przed zafasolkowaniem :)

kwiatuszek jak sie czujesz?

Ja jestem dopiero po owulce więc też odliczam i denerwuje się u mnie w pracy już 2 dziewczyny zaszły od wakacji a żadna z nich się nie starała! a ja co sie staram to nie mogę... do tego tydz temu moja siostra urodziła... także jestem kompletnie nakręcona na fasolkę i choć chciałabym odpuścić to nie umiem:(

Jak tam u was dziewczyny ? który dzień cyklu? agnieszka testowałaś?

reklama
Bafinka tak jest z reguly im bardziej sie chce tym dluzej czlowiek sie stara.ja jestem tego bardzo dobrym przykladem.wiem co czujesz bo mialam to samo jak inne zachodzily ot tak a czlowiek sie staral i glowil co jeszcze moze zrobic zeby sie udalo.uda sie napewno.musisz byc cierpliwa.

Do góry