reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zajść w ciążę po antykoncepcji...

a jak sie nazywały te tabletki które ty brałaś ?.
i czy musiałaś odłożyć w trakcie cyklu czy po przerwie na miesiączkę już po prostu nie brać?

Ostatnia edycja:
reklama
Ja tez znam taka kuracje moja kolezanka miala kuracje tabletkami antykoncepcyjnymi ale ona miala problem tez z torbielem i zeby go usunac brala tabletki po odstawieniu miala miec zabieg a juz byla w ciazy i to w dodatku mnogiej :tak::tak::tak::tak:
takze jej tez pomogly :tak:

Hej!Ja też dostałam tabletki antykoncepcyjne(cilest) na szybsze zajście w ciąże...tyle że w grudniu poroniłam w 7 tyg.miałam wyłyżeczkowanie:-( tabletki zaczęłam brać pod koniec grudnia i skończyłam brać 18 kwietnia i od tego czasu się staramy:-)mój pan ginekolog powiedział że powinno być wszystko dobrze i po trzech miesiącach brania cilestu działać no i DZIAŁAMY:happy2:i tak w głębi serca mam nadzieje że nam się udało i napewno wam się pochwale jak ta kuracja wpłynęła na mnie;-)pozdrawiam

Dziewczyny mam pytanie jak dlugo trzeba czekac zeby organizm wrocil do siebie po anty? wlasnie to jest moj 1 cykl po odstawieniu tabletek i ...miesiaczka mi sie wstrzymala :szok:dzis powinnam dostac a jej nie ma ale czuje jak puchne ??:confused::dry:

Ja 16 marca odrzuciłam tabletki a ok 23 marca zaszłam w ciąże według lekarza teraz jestem w 7 tyg

Wogóle nic mnie nie bolało raz zabolał mnie jajnik na 5 minut może , test ciążowy zrobiłam 18 kwietnia bo okres się o 10dni spóźnił i bolały mnie brodawki zrobiłam bete wynik 406.2 za dwa dni prawie 900 było :) teraz jestem szczęśliwa spokojna

a jakie tabletki brałas?

Ja cilest

reklama
Ja bralam marvelon ...a wczesniej przez 3 lata mialam implant.

Nie wiem co teraz mam robic pownien test juz wykazac ciaze jakby byla to moj 1 cykl owulacja jesli byla bardzo bolsena przed nia i po niej ....nie wiem co teraz mam robic brodawki mam wrazliwe i latwe na podniecenie ...ale duzo zeczy mozna sobie przypisac prawda ?!:(( uehhh

Do góry