reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zajść w ciążę po antykoncepcji...

Hej Kobietki! Trzymam nadal za wszystkie chcące zafasolkować kciuki!!!!!!!!!!!!!!! W końcu się uda,tak jak i mi się udalo no i teraz mam 6 tygodniowego szkraba no i cyrk na kólkach z małym, ale dajemy radę :-)

reklama
Kwiatuszek trzymam za jutrzejszy test.jestem co do Ciebie dobrej mysli.jak zrobisz to pisz od razu co Ci wyszlo.
Bafinka, Lilith mi dzis test owulacyjny wyszedl negatywny, sa 2 kreski ale testowa slabsza od kontrolnej, mialam nadzieje, ze ta temp. pojdzie w gore a tu jakies akcje, dzis mam 17 dzien cyklu, dzialamy dalej ale cos mojemu mezowi bylo dzis tam sucho, i chyba faktycznie mam mniej tego sluzu, wiec chyba ta owulka juz byla.sama juz nic nie wiem.ja mierze temp. o 6.30. prawie zawsze o tej samej porze, tylko tydz. temu w weekend mierzylam o 5.45.ide sie polozyc do mezusia.Dobrej nocki!

Nie testowalam jeszcze stwierdzilam ze poczekam. Rano czulam sie jak na @ ale teraz nie,poczekam troche jeszcze lepiej bo czasem cykl moze okazac sie dłuzszy nie wiem tylko piersi mnie bola i te zaparcia.Wiecie gdyby okazalo sie ze cykl dłuzszy to test moze nie wyjc, kiedys zdarzały sie tez 27dniowe trzymajcie kciuki

Kwiatuszek no to moze faktycznie poczekaj.wyglad 1 kreski nie jest zbyt przyjemny a potem faktycznie moze sie okazac ciaza i po co sie nie potrzebnie dolowac.trzymam kciuki.
Llilith u mnie temp. znow 36,5. ja zaczynam miec wrazenie, ze u mnie sie nic nie dzieje, moze to bylo przygotowanie na owulacje ale chyba nic z tego nie wyszlo.moze to znow bedzie cykl bezowulacyjny.jestem zalamana.chyba nastepny cykl poszedl na strate.ja chyba jestem narazie bezplodna. napisz szczerze, ze o tych temp. myslisz.
Bafinka a jak u Ciebie temp.?

Witam
Jestem tutaj nowa ale wątek chyba dobry wybrałam bo zaczynam staranka o dzidzię a właśnie ostawiłam tabletki, przyjmiecie mnie do swojego grona?

Witaj Kasiu :) Powodzenia oczywiście życzę.

Kacha, no być może to nadal przygotowania.. a byc może cykl się przeciągnie bo był bezowulacyjny i trzeba dopiero czekac.. a masz lekarza jakiegoś do którego możesz isć??

Kwiatuszqu trzymam mocno kciuki :)

Bafinko jak tam??

reklama
Do góry