reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zajść w ciążę po antykoncepcji...

reklama
Ja przez te staranka jestem taka pobudzona, ze az wczoraj mialam problem ze spaniem.boje sie tego czasu za 1,5 tyg. kiedy czlowiek sie nakreca, mysli, wmawia sobie objawy ciazowe, a potem jak przychodzi okres wielki dolek.i znowu wszystko od poczatku.Kwiatuszek niedlugo sie u Ciebie wyjasni, my z Bafinka jeszcze posiedzimy sobie na szpilkach.

Bafinko i teraz jak jutro będzi edalej taka wysoka lub wyższa bierzesz od razu lutkę przez 10 dni :) Czy masz jakis monitoring, który mógłby potwierdzić, że mniej więcej w tych dniach odbyła się owulacja i pęcherzyk ładnie pękł ??

Ja mam taki myk, że jak zbliża się, czy tam jest, bo przecież nigdy nie wiadomo kiedy owulka, to czuję szyjkę przy przytulaniu. Mimo, iż ona się unosi do góry, czyli ciężej ją wyczuć, to że tak to ujmę, mąż się na nią bardzo nabija i dzięki jej najlepszemu otwarciu trochę się wciska do środka. Wtedy wiem, że to bardzo odpowiedni czas a i wszystko ładnie zostaję w środku..

Trzymam mocno za was, by się udało. A Ty Kwiatuszqu już się nie sugeruj długością cyklu, fajnie że przytulanko w rocznice było i może kto wie akurat udane!!
W końcu nam się uda :)

A i Bafinko, od dnia skoczku liczysz między 12-14 dni do @ :) ale to wiesz :)
Jeśli o śluz chodzi, ja zaczęłam stosować teraz siemię i faktycznie efekt jest, nie to co u mnie po wiesiołku, zerowy :)

reklama
Do góry