reklama
annaoj kce
08.06/04.10/09.13
Ja szczerze mówiąc nie znam kosmetyków z ori, więc nie mam opinii, nie znam żadnej konsultantki.
Nata, bez jaj, co Ty masz do wypełniania
aniez
Fanka BB :)
To samo sobie pomyślałam :-)
AA też lubię. Używam ich płynów micelarnych i czasem kremów. Są przyzwoite, cudów nie robią, ale świetnie nawilżają, nie podrażniają itd.
AgnieszkaSz-r
Mama VI 2007 i IV 2010
Ja właśnie z AA mam krem nawilżający i bardzo go sobie chwalę. I to jest jedyny kosmetyk jakiego używam często... tusz, cienie nawet lakiery leżą odłogiem bo niestety każdy lakier mi schodzi :-( nic nie daje rady...
zielona maupa
Na skrzydłach melancholii
Ja tam z ori niezmiennie polecam wonderlash, czy jak tam sie pisze. Swietny tusz, nie osypuje sie, nie skleja rzes. Niezaprzeczalnym hitem sa kosmetyki bioclinic - drogie niestety. Do rak polecam Silk Beauty, ja tam tez lubie ich balsam do ciala.
Ostatnia edycja:
Kosmetyki z Ori mogę również polecić, mi bardzo odpowiadają i jako konsultantka mogę kupować je taniej Wonder polecam jak najbardziej, ostatnio zakochałam sie w kremie koloryzującym, jest idealny na lato
23667 Nawilżający krem koloryzujący Giordani Gold z filtrem SPF 15 - Oriflame
23667 Nawilżający krem koloryzujący Giordani Gold z filtrem SPF 15 - Oriflame
zielona maupa
Na skrzydłach melancholii
Elvie, co tak enigmatycznie? ;-)
EDIT: juz zalapalam
EDIT: juz zalapalam
Ostatnia edycja:
reklama
Ja mogę polecić cudo do paznokci i śmiesznie tanie .
Do nabycia w rosmanach za ok 10 zeta
eveline odżywka do paznokci - Szukaj w Google
warianty są trzy
Tusz z ori bardzo dobry , taki co mi kiedyś Elvira wysłała , w czArnym opakowaniu
Do nabycia w rosmanach za ok 10 zeta
eveline odżywka do paznokci - Szukaj w Google
warianty są trzy
Tusz z ori bardzo dobry , taki co mi kiedyś Elvira wysłała , w czArnym opakowaniu
Podziel się: