reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zaczynamy staranka :)

Lori dziękuje kochanie za te słowa (my w domu nie palimy i nikomu nie wolno absolutnie) grozi to wylotem u mnie :tak::-D
Jane śliczny wykresik :) za to mój lipa na całego raczej nie ma szans :no:

Roza to tak jak i ja z mężęm ta sama gra jest cool:cool:

reklama
my teraz w 6 ciupiemy ale 5 też była fajna po rozszerzeniu :) mąż lubi III ja nie :-(

u mnie nawet luteina nie pomogla jak ma sie dostac @ to i tak sie dostanie :) mykam sie polozyc torchee w koncu :):-D

czesc dziewczynki witam niedzielnie

ja dzis bez humoru i weny pogoda wpedza mnie w depreche ehh hehe na tlc porodowka zaraz bedzie

a teraz uciekam nadrobic was

ja miałam ostatnio schizę i poród na you tube obejrzałam.... masakra nie wiem dlaczego to zrobiłam ale żałuję, bo mimo iż bardzo chce dziecko panicznie się boję porodu i bólu.

dziewczynki przepraszam,że zniknęłam, ale mój M dobrał się do kompa i nie mogłam go przegonić:)

Ja też lubię heros III , niestety na dalsze części mamy za słaby komputer, więc jak mnie nachodzi ochota, to też gram w III.

Marta ja nie oglądam takich rzeczy , bo mam to samo co Ty:-)

witajcie
Mamy bardzo imprezowy ten weekend, wczoraj u kolegi, dziś ma kolega Alinki, a mnie od kilku dni boli głowa, na pewno ciśnienie się zmienia, bo pogoda też.

Joweg - po cc powinno się odczekać z następną ciążą 2 lat, po to, żeby wszystkie powłoki wewnętrzne się dobrze pozrastały i wygoiły.
A co do bliźniaków - to tak jak pisze Ania, na Wyspach (i w UK i u nas) jest ich bardzo, bardzo dużo, a in vitro raczej niewiele. Myślę, że oni mają to uwarunkowane genetycznie, a ponieważ rodziny są bardzo liczne i łącza się, krzyżują w ramach określonych aglomeracji, to ten genotyp się powiela.
ja mieszkam w niedużym miasteczku i okazuje się, że jak robią wesela to na 300-400 osób, bo to wszystko to rodzina. Sami kuzyni, kuzynki, rodzeństwo, ich dzieci... matko! strach czasami coś na kogoś powiedzieć, bo nie wiesz czy to nie na kogoś z ich rodziny!!

Kiedyś podobno "krzyżowali" sie z bardzo bliskimi z rodziny i stąd tez jest dużo dzieci z Zespołem Downa, z tym, że w większości są to już dorośli ludzie, ale tu nie stanowi to problemu, bo państwo bardzo pomaga i nie jest to żaden wstyd dla rodziny.

reklama
wstalalm :-) polezalam sobie moze ze 5 min sie przespalam jakos nie moglam zasac jestem taka jakby mnie ktos mlotkiem w leb walnal hihi. jajnik nadal kluje plecy bola ale na szczescie juz rozwolnienia nie mam :-( @ jeszcze nie pojawila sie ale daje mi znaki ze jutro przyjbedzie co by mi smutno nie bylo :-(
marta trzymam &&&&&&& za dwie krechy :-)
katy bardzo fajnie ze imprezka sie udalo i ze jestes Kochana zadowolona :-)
nie wiem co mialam jeszcze napisac bo kurde zapomnialo mi sie hihi

Do góry