reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zaczynamy staranka :)

reklama
jane - ja miałam awans we wrzesniu jak ledwo z wakacji wróciłam, teraz w styczniu miałam świetną premię, ale podwyżki za to do stycznia nie dostałam , wiec wyrzuty sumienia mam umiarkowane :sorry2:

cały dzien nie miałam objawów no to do teraz...prawie zemdlałam, jak przechodzilam z pokoju do pokoju to cały czas kreciło mi sie w głowie i bło mi mega słabo i zrobiło mi sie strasznie niedobrze tak ze juz dawno wisialabym nad kibelkiem, ale młody się kąpie i jakos sie powstrzymałam.

a nie pisałam wam, ale mój mąż ma dzisiaj urodziny, zaprosiłam naszych przyjaciół na małe pogaduchy i będą za 20 minut ... mąż będzie miał neispodzianke bo sie nikogo nie spodziewa :-p .... mam w planie zrobić deser owocowy z bitą śmeitana, teraz nie moge bo by sie skapnał ze cos kombinuje a jak zrobie przy nich to na pewno sie nie obrażą.

no ja co do kasy jeszcze nie wiem jak będzie bo o tym nie rozmawiałam jeszcze ale jak tego tematu nie poruszą to ja to zrobię:tak: bo za free dwa razy więcej pracy nie będę wykonywać. Mimo, że praktycznie sama się prosiłam bo zapytałam wprost czy ktoś przyjdzie na miejsce odchodzącej menedżerki. Dowiedziałam się że nie więc powiedziałam, że mogę przejąć jej obowiązki. Ja teraz jestem specjalistą więc przejmę po niej bardziej odpowiedzialne sprawy. Mam nadzieję, że jakoś to się ułoży. W przyszłym tygodniu jadę do Warszawy przejąć obowiązki... może wtedy pogadam o kasie. Kurcze ale mam stresa.

lorelain a widzisz martwiłaś się, że nie masz objawów:-D sto lat dla męża!!!!

buhahaha zagubiona przygniotły mnie do podłogi jak je wywaliłam ze stanika hihi
luknij niżej bo edytowałam post i moze nie zauważyłaś :p

zagubiona, ja też chcę truskawek!! i rogala kupuję bo jak na razie to śpię z poduchami:dry:

aga, witaj. przeczytanie tylu stron podejrzewam że zajmuje jakiś tydzień albo dwa;-) szacun!!:-)

marta, wszystkie znamy ten ból. najgorsze to czekanie czy @ przyjdzie czy nie. nie martw się, jeszcze tylko troszkę i będzie wszystko jasne:-)

ilonka, ja staniki kupuję u takiego pana bra fittera :-D On ogląda i dobiera rozmiar. Ja przed ciążą miałam 65 F. Super ten sklep jest, tylko bielizna dość droga, ale lepiej mieć dwa porządne staniki niż 10 byle jakich. Teraz się chyba nie skuszę na takie wydatki i kupię w jakimś zwykłym sklepie. W tesco są fajne gładkie staniki i mają duży wybór w rozmiarówce. Wydaje mi się że w esotiq są takie babki co pomagają dobrać rozmiar.

jane, nie myśl o tym na razie. nie musisz od razu odchodzić na zwolnienie jak zajdziesz w ciążę. jak lubisz swoją pracę to tym bardziej możesz dłużej popracować :tak: w życiu są sprawy ważne i ważniejsze. nie ma co patrzeć na pracę bo dojdziesz do tego, że żaden moment nie jest dobry na dzidzię.

Ostatnia edycja:
ilonko a no nie zauwazylam :-):-)

roszpunko mi szczerze to szkoda kasy na drogie staniki i kupuje w tesco ;p ale tylko dlatego ze te co mi sie podobaja sa na male cycolki a jak mam wybierac z tych big roziarow co kosztuja 130 zl to ide to tesco i place 30 hehe

reklama
Do góry