reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zaczynamy starania

Hej, to i ja się przywitam :) Ola, 28 lat :) z partnerem zaczęliśmy pierwszy cykl starań w kwietniu, obecnie 29 dc przy regularnych cyklach 28-29 dni, nie liczę, że się udało, chociaż objawów okresu brak :) póki co podeszliśmy do tematu bardzo luźno :)

reklama
Hej, to i ja się przywitam :) Ola, 28 lat :) z partnerem zaczęliśmy pierwszy cykl starań w kwietniu, obecnie 29 dc przy regularnych cyklach 28-29 dni, nie liczę, że się udało, chociaż objawów okresu brak :) póki co podeszliśmy do tematu bardzo luźno :)
Witaj Olusiaa😉 my też zaczęliśmy starać się w kwietniu ale się nie udało. Teraz mam 8 dc. Czekamy na owulacje. Tobie życzę szybkiego opuszczenia tej grupy 😉❤️

Witamy i powodzenia w staraniach 🥰

Hej dziewczyny wiem ze to o co zapytam to trochę głupie ale miałam owulacje 24 kwietnia prawdopobnie tak pokazywały testy No i nic dziś kłuje mnie jajnik jak na owu znów zrobiłam test pozytywny o co chodzi co ja dwie owulacje mam ? Czy tamta się przesunęła ?

reklama
Witaj ^^ Oby Twój cykl był szczęśliwy, masz jakieś założenie, po ilu dniach od spodziewanej @ testujesz?
Dzieki, będę informować na bieżąco 🤣 aczkolwiek wydaje mi się ze szybciej zajde q ciaze niż ten pieprzony egzamin zdam 🤣🤣🤣
O matko, będę trzymała kciuki xDDD Ja poddałam się po piątym egzaminie, chociaż mąż mi suszy głowę, żebym wróciła, bo szkoda pieniędzy i wszystkiego... No i coś w tym jest, ale minęły już prawie cztery lata i wiem, że musiałabym znowu iść na jazdy, a potwornie nie mam na to czasu 😅

Do góry