reklama
patpat95
Fanka BB :)
Witaj Olusiaa my też zaczęliśmy starać się w kwietniu ale się nie udało. Teraz mam 8 dc. Czekamy na owulacje. Tobie życzę szybkiego opuszczenia tej grupyHej, to i ja się przywitam Ola, 28 lat z partnerem zaczęliśmy pierwszy cykl starań w kwietniu, obecnie 29 dc przy regularnych cyklach 28-29 dni, nie liczę, że się udało, chociaż objawów okresu brak póki co podeszliśmy do tematu bardzo luźno
Witamy i powodzenia w staraniachHej, to i ja się przywitam Ola, 28 lat z partnerem zaczęliśmy pierwszy cykl starań w kwietniu, obecnie 29 dc przy regularnych cyklach 28-29 dni, nie liczę, że się udało, chociaż objawów okresu brak póki co podeszliśmy do tematu bardzo luźno
Nie będę dziękować, żeby nie zapeszać, ale jeśli się nic nie zmieni to może pod koniec tygodnia zrobię test bo jakaś nadzieja jednak zaczyna kiełkować we mnieWitamy i powodzenia w staraniach
Jeśli się uda już w pierwszym cyklu to będzie super powodzenia!Nie będę dziękować, żeby nie zapeszać, ale jeśli się nic nie zmieni to może pod koniec tygodnia zrobię test bo jakaś nadzieja jednak zaczyna kiełkować we mnie
malgosia005
Hej, miłego dnia girls
Dzieki, również milego!!!Hej, miłego dnia girls
Dzięki, również miłego dnia!Hej, miłego dnia girls
staraczka 88990
Hej dziewczyny wiem ze to o co zapytam to trochę głupie ale miałam owulacje 24 kwietnia prawdopobnie tak pokazywały testy No i nic dziś kłuje mnie jajnik jak na owu znów zrobiłam test pozytywny o co chodzi co ja dwie owulacje mam ? Czy tamta się przesunęła ?
reklama
Akida
Zaciekawiona BB
Witaj ^^ Oby Twój cykl był szczęśliwy, masz jakieś założenie, po ilu dniach od spodziewanej @ testujesz?Hej, to i ja się przywitam Ola, 28 lat z partnerem zaczęliśmy pierwszy cykl starań w kwietniu, obecnie 29 dc przy regularnych cyklach 28-29 dni, nie liczę, że się udało, chociaż objawów okresu brak póki co podeszliśmy do tematu bardzo luźno
O matko, będę trzymała kciuki xDDD Ja poddałam się po piątym egzaminie, chociaż mąż mi suszy głowę, żebym wróciła, bo szkoda pieniędzy i wszystkiego... No i coś w tym jest, ale minęły już prawie cztery lata i wiem, że musiałabym znowu iść na jazdy, a potwornie nie mam na to czasuDzieki, będę informować na bieżąco aczkolwiek wydaje mi się ze szybciej zajde q ciaze niż ten pieprzony egzamin zdam
Podziel się: