reklama
malgosia005
Fanka BB :)
Hej Gosia, 28 lat i dopiero co wystartowaliśmy z tematem dziecko
Katalinazed
Hej Kasia lat 33, staramy się od 18 miesięcy.
Cykle 28 dniowe, jestem po zabiegu laparoskopii, mąż miał troszkę kiepskie wyniki nasienia ale dzięki suplementacji się poprawiły. Owulacja jest, cykle jak w zegarku.
Jeszcze próbujemy dwa cykle naturalnie potem iui.
Cykle 28 dniowe, jestem po zabiegu laparoskopii, mąż miał troszkę kiepskie wyniki nasienia ale dzięki suplementacji się poprawiły. Owulacja jest, cykle jak w zegarku.
Jeszcze próbujemy dwa cykle naturalnie potem iui.
12aniolek
Współczuję I trzymam kciuki za następną ciążę. Ile u ciebie trwało krwawienie bo biochemicznej? Ja wczoraj poroniłamJa też mam na imię Ania i zaczęłam się starac w listopadzie, miałam 28 lat. Udało się po 4 cyklu ale ciąża biochemiczna. Staramy się dalej, nie poddajemy się
U mnie po biochemicznej 7dni, tak jak okres w sumie.Współczuję I trzymam kciuki za następną ciążę. Ile u ciebie trwało krwawienie bo biochemicznej? Ja wczoraj poroniłam
malgosia005
Witaj a czy zamierzasz szczepić się na covid?Hejka. Dołączę do Was. )
My zaczęliśmy starania na przełomie 2020/2021 ale musieliśmy przerwać z powodu COVID, najpierw ja a później mąż. Teraz zaczęliśmy na nowo, w poprzednim cyklu miałam dwukrotnie robione usg w okolicach owulacji i był ładny pęcherzyk, jednak męża na miejscu brak
Prawdopodobnie jestem teraz 5DPO ale wyznaczony testami owulacyjnymi, wiec pisze prawdopodobnie.
Byłam w dwóch ciążach, córka lat 7 i aniołek stracony w 10tc.
Mona.lisa
Bardzo byśmy chcieli bo ciężko znieśliśmy COVID ale po rozmowie z ginekologiem w trakcie starań nie zaszczepimy się.Witaj a czy zamierzasz szczepić się na covid?
reklama
Podziel się: