reklama
zea
Fanka BB :)
hej, tak jak dziewczyny wcześniej: masaż brzuszka i zginanie nóżek. Dodatkowo częste kładzenie na brzuszku w ciągu dnia. W trakcie ataku ciepła pieluszka - świeżo wyprasowana, lub termofor w ręczniku. Ekstremalnie dźwięk włączonej suszarki pomaga się dziecku uspokoić.
U nas jeszcze sprawdzało się zajmowanie dziecka czymś innym przed atakiem, czyli jak wiesz, że ataki np. kolo 17 to od 16:30 zabawa z dzieckiem.
Pozdrawiam i życzę cierpliwości
U nas jeszcze sprawdzało się zajmowanie dziecka czymś innym przed atakiem, czyli jak wiesz, że ataki np. kolo 17 to od 16:30 zabawa z dzieckiem.
Pozdrawiam i życzę cierpliwości
Kochani jakie znacie sposoby na kolkę u niemowlaka. Na moim blogu mam wiele pytań z tym związane i chcę im pomóc. Pomóżmy im, proszę.
Nasze dzieciatko
Nasze dzieciatko
diablica3010
mama na cały etat
millicon gocce to jedyny znany mi sposób na kolki....moja córka miała tzw. uporczywe kolki praktycznie całą dobe. to są krople sprowadzane z włoch....20 kropelek po posiłku i 2 doby później kolki nie ma
Bardzo dziwne, bo u na jest viburcol tylko na receptę i teraz nazywa się viburcol compositum.
No w ulotce pisze że poniżej 6 roku życia konsultować z lekarzem. Jednak z tego co wiem, te czopki maja taki sam skład jak viburcol n, a na receptę sa tylko dlatego że UE takie ma normy.
Ale szczerze mówiąc, to dobrze że lekarz będzie decydował o podaniu leku.
No w ulotce pisze że poniżej 6 roku życia konsultować z lekarzem. Jednak z tego co wiem, te czopki maja taki sam skład jak viburcol n, a na receptę sa tylko dlatego że UE takie ma normy.
Ale szczerze mówiąc, to dobrze że lekarz będzie decydował o podaniu leku.
Pierwsze slysze ze na recepte jest?!
Chyba ze cos sie zmienilo.
Planuje znowu kupic te czopki ale nie wiedzialam ze sa teraz na recepte?Ostanio kupowalam w październiku to farmaceutka sprzedala bez problemu.Na moim pialo ze od pierwszego dnia zycia podawac mozna.
Hmmmm
Jutro pojde i sie dowiem
Chyba ze cos sie zmienilo.
Planuje znowu kupic te czopki ale nie wiedzialam ze sa teraz na recepte?Ostanio kupowalam w październiku to farmaceutka sprzedala bez problemu.Na moim pialo ze od pierwszego dnia zycia podawac mozna.
Hmmmm
Jutro pojde i sie dowiem
reklama
lolkak
Październikowa Mama Mai
A u mnie jest na receptę i do już od dawna