reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zachciewajki :)

reklama
Jest sporo placków, które nie wymagają pieczenia. Tarty na przykład. Można zrobić biszkopt z masą i galaretką na biszkopcikach albo gotowym spodzie. Są andruty. Pyszny, ale niesamowicie kaloryczny blok czekoladowy (Wielkie Żarcie - Przepis - Blok czekoladowy doskonałe proporcje).
Jak miałam stary piekarnik na początku studiów, to sobie takimi przepisami właśnie radziłam :)
Wystarczyła sama nazwa "blok czekoladowy" a ślinię się od godziny:-D Jutro muszę go zrobić ... no MUSZĘ! :-)
A skoro już tak na słodko to mnie ciągnie niesamowicie ostatnio do Snickersów.

Wystarczyła sama nazwa "blok czekoladowy" a ślinię się od godziny:-D Jutro muszę go zrobić ... no MUSZĘ! :-)

A ja się sama wkopałam i chyba też będę musiała blok zrobić... Bo ileż można o tym na sucho pisać?;) A miał być lekki placek z białek... Ech...

bo to właśnie jest taki snickers:) ja znam ten przepis pod taka własnie nazwą! tylko dodaje się jeszcze właśnie orzeszki archaidowe niesolone:p

reklama
Do góry