U
użytkowniczka r
Gość
ewa86 http://www.wielkiezarcie.com/recipe47421.html]Wielkie Żarcie - Przepis - Blok czekoladowy doskonałe proporcje[/url]).
Mało brakowało a dostałabym ślinotoku
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
ewa86 http://www.wielkiezarcie.com/recipe47421.html]Wielkie Żarcie - Przepis - Blok czekoladowy doskonałe proporcje[/url]).
Jest sporo placków, które nie wymagają pieczenia. Tarty na przykład. Można zrobić biszkopt z masą i galaretką na biszkopcikach albo gotowym spodzie. Są andruty. Pyszny, ale niesamowicie kaloryczny blok czekoladowy (Wielkie Żarcie - Przepis - Blok czekoladowy doskonałe proporcje).
Jak miałam stary piekarnik na początku studiów, to sobie takimi przepisami właśnie radziłam
Ewa kocham CIę !!!!!
Wystarczyła sama nazwa "blok czekoladowy" a ślinię się od godziny Jutro muszę go zrobić ... no MUSZĘ! :-)Jest sporo placków, które nie wymagają pieczenia. Tarty na przykład. Można zrobić biszkopt z masą i galaretką na biszkopcikach albo gotowym spodzie. Są andruty. Pyszny, ale niesamowicie kaloryczny blok czekoladowy (Wielkie Żarcie - Przepis - Blok czekoladowy doskonałe proporcje).
Jak miałam stary piekarnik na początku studiów, to sobie takimi przepisami właśnie radziłam
Wystarczyła sama nazwa "blok czekoladowy" a ślinię się od godziny Jutro muszę go zrobić ... no MUSZĘ! :-)
A skoro już tak na słodko to mnie ciągnie niesamowicie ostatnio do Snickersów.
bo to właśnie jest taki snickers ja znam ten przepis pod taka własnie nazwą! tylko dodaje się jeszcze właśnie orzeszki archaidowe niesoloneWystarczyła sama nazwa "blok czekoladowy" a ślinię się od godziny Jutro muszę go zrobić ... no MUSZĘ! :-)
A skoro już tak na słodko to mnie ciągnie niesamowicie ostatnio do Snickersów.
Dzis jadlam BRUKSELKE Jaka dobra byla! Musze jeszcze na weekend kupic Maz nie lubi wiec cala dla mnie