reklama
89gwiazdeczka89
Fanka BB :)
a ja dzisiaj ide na urodziny do babci tyle słodkosci bedzie ze juz mam ochote, ale wieczorem przed snem bede musiala ominac kacik z waga
ewwe
Fanka BB :)
ale wam dobrze z tymi wypiekami....ja mam nie domykający się piekarnik - więc nawet gdybym potrafiła piec - to tylko zakalce by mi wychodziły....u mnie nadal królują jabłka, zjadam półtora kilo w ciągu dnia, ale biorąc pod uwagę częstotliwość ( a raczej jej brak ) w załątwianiu się , to śmiem przypuszczać że one mi mogą fermentować w żołądku i może stąd ta nieodparta podświadoma chęć pożerania ich na kilogramy heheh
dlatego ja unikam pieczenia ciast:/// Piekę tylko na niedzielę jak jedziemy na rodzinny obiad do moich rodziców...zawsze wracam z pustą blachą i nic mnie nie kusi ))Mam i kapuśniak i sernik... Już trzecia zmiana idzie tzn. trzecia miseczka zupy, a później pewnie trzeci kawałek sernika... przeżyje to?
p.s. ale bym zjadła sernika....mniaaaam...
Antylopka
Potrojna mamuska
sernik.... nawet sera na sernik tutaj nie dostanę
a sernik z piekarni to takie badziewie, że już się więcej nie nabiorę.
kapuśniaczek - mniam!! ale kapusty kiszonej tutaj nie ma Czekam na 18 listopada i dostawę - nie wiem jak ale musi starczyć i na kapuśniak, i na bigos i na surówkę jeszcze!!
a sernik z piekarni to takie badziewie, że już się więcej nie nabiorę.
kapuśniaczek - mniam!! ale kapusty kiszonej tutaj nie ma Czekam na 18 listopada i dostawę - nie wiem jak ale musi starczyć i na kapuśniak, i na bigos i na surówkę jeszcze!!
reklama
ale wam dobrze z tymi wypiekami....ja mam nie domykający się piekarnik - więc nawet gdybym potrafiła piec - to tylko zakalce by mi wychodziły....
Jest sporo placków, które nie wymagają pieczenia. Tarty na przykład. Można zrobić biszkopt z masą i galaretką na biszkopcikach albo gotowym spodzie. Są andruty. Pyszny, ale niesamowicie kaloryczny blok czekoladowy (Wielkie Żarcie - Przepis - Blok czekoladowy doskonałe proporcje).
Jak miałam stary piekarnik na początku studiów, to sobie takimi przepisami właśnie radziłam
sernik.... nawet sera na sernik tutaj nie dostanę
We Francji nie ma sera?
Podziel się: