reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zabrze :)) Mamuski Odezwijcie Sie!

hej dziewczynki!!

Piękne zdjęcia, rodzinki cudne ;)

bodzinka zdrówka dla synka!!

maxwell i jak spotkanie u teściowej???

U mnie bez zmian, pracy nowej nadal nie mam ;/ tkwię w starym miejscu do porzygania!
Laura za to przestała wreszcie kasłać!!!! w przyszłym tygodniu idziemy na zaległe szczepienie.

reklama
Hej dzieweczki.
Mały prawie znowu w szpitau nie wyladowal ale udało się, w domku ale na nebulizacjach...
A kto mnie znajdzie na FB ?/ buu buuu.
Ale pogoda dzisiaj....Szaro, buro i ponuro..Powinnam kończyc kolczyki ale mam lenia..

Bleeeeeeee jak ja tego nie lubie...Taka nachalna reklama..Po takim numerze to by był ostatnia poradnia do jakiej bym poszła...:-p:-p

ja suzkac nie umiem na fb zawsze wysylam linka z moim profilem - bo ja jesli o te komunikatory to upośledzona jestem ;p

zna sie ktos na prawie pracy ? jestem ciekawa popowrocie do pracy ile kobieta po macierzynskim ma ochoronki ?

hej dziewczynki!!

Piękne zdjęcia, rodzinki cudne ;)

bodzinka zdrówka dla synka!!

maxwell i jak spotkanie u teściowej???

U mnie bez zmian, pracy nowej nadal nie mam ;/ tkwię w starym miejscu do porzygania!
Laura za to przestała wreszcie kasłać!!!! w przyszłym tygodniu idziemy na zaległe szczepienie.
a gdzie szukasz pracy?

Witam się serdecznie. Jestem przyszłą mamą, w Zabrzu mieszkam stosunkowo od niedawna. Dziecko ma się urodzić w sierpniu :-) Chciałabym prosić o namiary na jakąś fajną położną środowiskową.
Pozdrawiam :-)

Ja byłam z Zabrza. Przeprowadziłam się kilka lat temu na wieś. Położnej nie znam, ale lekarza mogę ze spokojem serca polecić dr Wawrzkiewicz-Witkowska - moja zbawicielka:):):)

reklama
Do góry