reklama
luuuzna
Mama Alanka
witam, moja zuzia drapie się piąstkami po oczach i nosie... to chyba od swędzących dziąseł bo na alergię to nie wygląda...czekamy na pierwszy ząbek-)
A Aluś tak robi, jak jest śpiący hehe
I my czekamy...zobaczymy kiedy wyjdą, a im później tym lepiej podobno ;-)
emwu76
Fanka BB :)
Tak - podobno lepiej bo zabki sa lepiej zmineralizowane czyli sa mocniejsze.
Max tez tak piastkami pociera :
- jak chce spac (wtedy zamyka tez oczy)
- jak go dziaselka swedz (wtedy nie zamyka oczek ale sie denerwuje i noskiem sapie)
Max tez tak piastkami pociera :
- jak chce spac (wtedy zamyka tez oczy)
- jak go dziaselka swedz (wtedy nie zamyka oczek ale sie denerwuje i noskiem sapie)
aga6671
Mama Hani i Tomka
Olka u nas dwa dni przed wyrżnięciem się ząbków(bo wyszły obie jedynki na dole) dziąsełka w ty miejscu były całe napuchnięte, jaśniejsze niż normalnie..takie dwie bańki...jeszcze w dzień kiedy poczułam żąbki dziąsła były spuchnięte ale potem już normalne i ząbki super widoczne
Purchawka
Mama Lolka :-)
Lolek też tak robi jak jest śpiący, a jak ma przy tym jeden dłuższy paznokieć to potem wyglada jakby przeszedl harakiriwitam, moja zuzia drapie się piąstkami po oczach i nosie... to chyba od swędzących dziąseł bo na alergię to nie wygląda...czekamy na pierwszy ząbek-)
A małż kupił Lolkowi taki gryzak wibrujący i zgłupiałam, bo jak mu zaczyna się tym masować dziąsła to nagle się taki spokojny robi i zadowolony Może jednak coś go tam uwiera ? Ale na oko trudno coś dostrzec, bo każda proba zagladania do pyszczka kończy sie zjedzeniem mojej dloni lub palca
magda85-gdańsk
Fanka BB :)
Lolek też tak robi jak jest śpiący, a jak ma przy tym jeden dłuższy paznokieć to potem wyglada jakby przeszedl harakiri
A małż kupił Lolkowi taki gryzak wibrujący i zgłupiałam, bo jak mu zaczyna się tym masować dziąsła to nagle się taki spokojny robi i zadowolony Może jednak coś go tam uwiera ? Ale na oko trudno coś dostrzec, bo każda proba zagladania do pyszczka kończy sie zjedzeniem mojej dloni lub palca
jaki wibrujący gryzak?
reklama
Purchawka
Mama Lolka :-)
O taka żabka :
BRIGHT STARTS Grzechotka ŻABA z wibracją, od 3m+
BRIGHT STARTS Grzechotka ŻABA z wibracją, od 3m+
Podziel się: