reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ząbkowanie

U s oba zaki na wierzchu :)
Jeczenie sie skonczylo.
Troche przez to zabkowanie i gosci nam sie Max rozpiescil ale zaraz go naprostuje. Teraz juz nie ma wymowki ze zabki ida :)

Ciekawe kiedy nastepne.......

CIMG3734.jpg CIMG3733.jpg

reklama
Mi teraz cicocia mówiła o jednym przypadku u nich na wsi, że dziecku szło jednocześnie 8 zębów!!!!!! Wyobrażacie to sobie?

Mi teraz cicocia mówiła o jednym przypadku u nich na wsi, że dziecku szło jednocześnie 8 zębów!!!!!! Wyobrażacie to sobie?

Wyobrazamy sobie ! Mojemu mlodszemu bratu tak wychodzily prawie wszystkie zeby na raz ! Rodzice mysleli ze mu glowe rozsadzi ,Mateusz byl siny i omdlewal z goraczki i bolu w chwilach najwiekszego bolu!Rodzice mowia ze to bylo cos strasznego!

Emwu Maxio ma urocze króliczki :-)

A u nas zębów brak..i wcale mi się nie spieszy, żeby wyrosly Alkowi (mi mogłaby już ta 8 wyrosnąć :-D), ale mógłby się tak nie ślinić...jak przestanie się slinić, to uznam to pewnie za chorobę :-D

Bratankowi też tak idą hurtowo - po 2 do 4 na raz. Ale potem jest dłuuugi czas przerwy i następny komplecik idzie. Tzn. teraz to już chyba ma wszystkie, bo ostatnio mu piątki szły. Wszystkie na raz.

reklama
Do góry