reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ząbki!!!

reklama

hhahaha prawda???? ale wredota ze mnie.... smaruje mu dziasla Calgelem i na ogol to dziala ale dzis wyjatkowo nic a niego nie dzialalo
Teddy pisze:
jeeesuuuu... ja sie nie dziwie shady, ze Cie od wyrodnych matek nawyzywali, jak Ty dajesz niemowleciu kosci obgryzac...  ::)

my smarujemy dziąsła calgelem i viburcol na noc. męczy się od 3 dni Jaś, a ja myślałam, że to przeziębienie ::)
biedaczek, ma normalnie zorane dziąsła na górze. Olka miała zęby w 10 miesiącu, myślałam, że sz Jasiem bedzie podobnie :(
tak mi go żal

Malgos, u nas tez trzeci dziec... i ja rozniez nie przypuszczalam, ze to juz... ::)

jak nam wczraj pokazał to to i kazałd dotknąć, to byłam przerażona. okropne nabrzmiałe jakbymiały popękać za moment :(

a ja nie umiem okreslic czy one spuchniete, czy nie... bo raczej wczesniej mu nie zagladalam do paszczy... ale zachowanie wyraznie na to wskazuje, ze cos tam w tym dziobie jest nie tak...

dziewczyny, czy mozna palcem masowac dziecku dzisla???

Doxa, Ty sie nie ciesz, bo dla mnie to nie takie proste...
bo czy przypadkiem jak bede zle masowac, to czy mu nieprawidlowo zabkow nie nakieruje... nie chce zeby mu krzywo rosly i to przeze mnie...

jak cos bedzie gryzl, to jest naturalny odruch, ale juz masowanie niekoniecznie...

Teddy a czym chcialas mu smarowac? rzesami ;) :p a tak powaznie to ja Alanowi wsadzam palucha w jape, smaruje z jakies 5 sekund i finisz.....

reklama
Teddy to jak boisz się masować, to włóż mu palec do buzi i niech on go sobie gryzie jak chce ...

Do góry