reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zabawy z dziećmi, rymowanki, piosenki itp. :-)

reklama
do słuchania nadal polecamy sierię super simple songs.

Dziewczyny a co myślicie o farbkach do malowania paluszkam? znalazłam eko crayoli, niby od 2 lat, ale myślę czy już nie spróbować z Miesiem, kredkami po kartce już bazgra fajnie:tak:

hmmm...larvunia wklejała kiedyś zdjęcie frucia:-D Maja jest zdecydowanie za mała, bo ona nie usiedzi w miejscu, więc cały dom miałabym w kolorowych łapkach;-) Ale jeżeli Mieszko potrafi na dłuzej się skupić na rysowaniu i nie je kredek, to można chyba spróbować

dziewczyny odświeżam! u nas oprócz kredek i pochodnych nie wiele interesuje młodego na dłuższą metę :/ w co Wy się bawicie?
u nas młody uwielbia wszelkie bieganie, ganianie, łaskotanie, chowanie się i wyskakiwanie zza rogu strasząc itp, ale cały dzień tak się nie da... matka sił nie ma po prostu :/ na podwórku spędzamy mniej czasu, no i niestety im mniej tym więcej jęków w domu... podpowiedzcie coś!

malowanie palcami, klocki, ukladanki np w smyku internetowym teraz w promocji ukladanka baby genius 3w1 nabylismy i codziennie ukladamy, wspomniane naklejki, Zabawa w kuchnie, ksiazecZki z magnesami i w ogole wszelakie ksiazeczki, instrumenty.

reklama
kurka z tel pisze i nie jestem na tyle obcykana by skopiowac linka, szperanie ma stgonce smyka tez kiepsko mi tu idzie, wpisz genius 3w1 i powinno wyskoczyc. kosztuje 29 zl

Do góry