reklama
A ja polecam fajny wpis " Pomysły na zmysły" i fajny sklep: Link do: Blog - Pomysły na zmysły czyli pozytywny wpływ zabawek sensorycznych na harmonijny rozwój Dziecka MamyToMy.pl- SPRYTNI pomocnicy i SPRAWDZONE produkty dla dzieci i rodziców
Ja co prawda mam już trochę starsze dziecko ale razem z mężem stawiamy na różne rodzinne gry. Synek uwielbia z nami grać, początkowo miał problem z przegrywaniem ale na szczęście już się nauczył, że nie zawsze to on musi wygrać Zazwyczaj zamawiamy gry z prolis.pl mają tam dosyć duży wybór a, że to sprawdzony sklep to wiemy, że na pewno wszystko będzie ok zabawki jak kupujemy to też często właśnie od nich
mommy123
Zaciekawiona BB
Super pomysł z tym balonem przy nodze!
Z zabawek, które ostatnio mi wpadły w oko, to cała seria Chicco, która była w Biedronce. Trzepaczka, Garnuszek z jajkiem (kupiłam-na zdj poniżej), paletka malarska, kaczuszka i konewka - wszystkie kosztowały tylko 29,99 zł, a były bardzo ładne, dobrze wykonane i przede wszystkim - grały lub grały i świeciły A wiadomo, że to się maluchom podoba
Moja Nina co prawda nie ma 6 mcy, ale mega spodobał jej się garnuszek z jajkiem sadzonym Wydaje fajne dźwięki, zabawka nie jest głośna (mnie osobiście męczą te wszystkie wyjące zabawki), świeci się, gdy ułoży się jajeczko. Polecam
Z zabawek, które ostatnio mi wpadły w oko, to cała seria Chicco, która była w Biedronce. Trzepaczka, Garnuszek z jajkiem (kupiłam-na zdj poniżej), paletka malarska, kaczuszka i konewka - wszystkie kosztowały tylko 29,99 zł, a były bardzo ładne, dobrze wykonane i przede wszystkim - grały lub grały i świeciły A wiadomo, że to się maluchom podoba
Moja Nina co prawda nie ma 6 mcy, ale mega spodobał jej się garnuszek z jajkiem sadzonym Wydaje fajne dźwięki, zabawka nie jest głośna (mnie osobiście męczą te wszystkie wyjące zabawki), świeci się, gdy ułoży się jajeczko. Polecam
Załączniki
Wszelkie zabawki interaktywne, sensoryczne, edukacyjne będą dobre, nawet dla najmniejszych dzieciaków Już niemowlaki chłoną wszystko jak gąbka i są ciekawe świata. Uważam, że każdemu niemowlakowi na pewno przyda się tzw. szumiący miś Znajdziecie go tutaj: Link do: Whisbear - szumiący miś, przytulanka - kolka, wishbear
Iza02083
Fanka BB :)
Uszyję matę kontrastową edukacyjną. Rozmiar, kolory i wzory do uzgodnienia. Przykładowe można zobaczyć na stronie Link do: Mata edukacyjna kontrastowa więcej info na priv ZAPRASZAM
reklama
Kilka pomysłów na zabawy na świeżym powietrzu dla najmłodszych dzieciaczków Link do: KidzFriend
Podziel się: