reklama
Ewwson
Fanka BB :)
Mali Picasso Super, widać, że ta zabawa wciąga! No i każde ma swoją karteczkę i swoje farbki, nie przeszkadzają sobie wzajemnie w procesie twórczym. BrawoA to moi artyści. Zaczynaliśmy tak jak wy. Dziś sami sobie radza
Papillonek1980
A ja wydłubałam z czeluści szafy piasek kinetyczny w nadziei, że trzeba będzie mało sprzątać. I faktycznie, mało. Muszę pomyśleć nad ścieżką sensoryczną i torem przeszkód.
jak twoje dziecko nie zjada, to polecam kulki z hydrożelu. To jest zabawa...A ja wydłubałam z czeluści szafy piasek kinetyczny w nadziei, że trzeba będzie mało sprzątać. I faktycznie, mało. Muszę pomyśleć nad ścieżką sensoryczną i torem przeszkód.
Zobacz załącznik 1459470
Papillonek1980
Nie zjada. On ma właśnie fuja i mało co bierze do ust. Gdzie to się kupuje?jak twoje dziecko nie zjada, to polecam kulki z hydrożelu. To jest zabawa...
Najlepiej na necie, bo dużo i tanio. Ja na szybko kupowałam te zapachy w Pepco. Tylko trzeba uważać czy nie uczuli (moi alergicy się tym bawią), no i dzieci wrażliwe na zapach mogą mieć problem. Natomiast na Allegro możesz kupić kolorowe kulki albo zwierzątka. Ja mam robaczki. Kulki z allegro się u nas skończyły. Kulki daje do miski i się bawią. Natomiast dziecko z nadwrażliwością dotykowa może mieć początkowo problem, by się tym bawić. Mój syn miał.Nie zjada. On ma właśnie fuja i mało co bierze do ust. Gdzie to się kupuje?
Załączniki
Papillonek1980
Dziękuję.
Ładne to to. Na szybko pójdę do Pepco, mamy blisko. A więcej z all. To się nie namacza, ani nic?
Ładne to to. Na szybko pójdę do Pepco, mamy blisko. A więcej z all. To się nie namacza, ani nic?
tak, namacza się i to rośnie i jest mięciutkie. Kulki z Pepco fajnie skaczą jak puścisz. Przygotuj się, że wszędzie będzie ich pełno. Jak wysychają robią się malutkie. Nie wyrzucaj ich wtedy, tylko namocz. Znów urosną. A jak przyniesiesz do domu, te różowe całkiem fajnie pachną, to możesz wypłukać trochę. Można też dodać trochę wody, to zrobią się większeDziękuję.
reklama
Nie!!!! Na litość, dziewczyny, nie kupujcie tych zapachów z myślą o używaniu tych kulek przez dzieci!!! Idźcie do pierwszej lepsze kwiaciarni i za ok. 1 zł macie jedno małe opakowanie tych kulek. Maczacie w wodzie, kulki pęcznieją i już, gotowe. Strzeżcie się kulek z zapachów!