reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zabawy, czyli w co i jak bawimy się z naszymi pociechami

Szczotka od wc, , chemia, talerze, szklanki itd.
- u nas tez na topie.

Ale książki baaardzo lubi, sam mi przynosi,
żeby mu poczytać tzn. pooglądać.
Sam ładnie pokazuje co na obrazkach,
lub bierze mój palec i przesuwa na
różne rzeczy, a ja mówię co to .

Rysować to jeszcze nie bardzo, ale rzucać długopisami to i owszem...

reklama
Jak zabawka moglaby zainteresowac dziecko(moja Marys)co byscie mi polecily???chcialabym jej cos kupic,ostatnio kupilam jej telefon i mikrofon,wszystko jest fajne na 5min,mysle,ze Marysia ma malo zabawek,wiekszosc to jeszcze z czasow kiedy byla niemowlaczkiem:tak:(ma tez sorter i szczeniaczka-uczniaczka)narazie wszystko jest beee...

u mnie też te wypasione zabawki są be a zwykła butelka cacy.
dziś dorwała grającego słonika i nawet zrobiła mu pa pa choć leży już ze 3 miesiące

Dzieki Kasiu,wiesz nawet myslalam o stoliczku,jutro skocze do zabawkowego tylko znajc ceny Irlandzkie wywroce sie na plecy ja je zobacze,moze trafie na jakas obnizke,domek tez fajny,dziekuje:tak:;-)

Marlenka, a może takie plastikowe zwierzaczki -figurki,
u nas Wojtek się nimi potrafi jakiś czas zająć
- krówka, konik, piesek, kotek itd.
Wsadza je do samochodzika, albo ustawia, albo ja mu chowam
( tak żeby widział;-):-D) a on szuka!
albo grające pianinko, włącza sobie muzyczki i podryguje ...
Albo wózek dla lalki...

reklama
Do góry