reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zabawki i zabawy naszych dzieci

Cześć dziewczyny!
A co myślicie o matach edukacyjnych? Planuje zakup i nie wiem na którą się zdecydować. Doradzicie coś?
[FONT=&quot] FISHER PRICE MATA EDUKACYJNA RAINFOREST - KURIER (1619378996) - Aukcje internetowe Allegro[/FONT]
[FONT=&quot]ZABAWKI TINY LOVE INTERAKTYWNA MATA EDUKACYJNA (1583005613) - Aukcje internetowe Allegro[/FONT]
[FONT=&quot]Mata Edukacyjna Kick & Discover Tiny Love MK (1615175620) - Aukcje internetowe Allegro tutaj podoba mi się ten element do kopania przez maluszka i ta poduszka na brzuszek[/FONT]

reklama
Zobacz załącznik 351760

a ja kupiłam muzyczny ogródek któraś dziewczyna o nim pisała :) myślę że fajna sprawa bo ma starczyć do 3 latek bo później służy jako blat
ja taki kupilam na chciny i prawde mowiac tatus malej na poczatku niechcial nic dla malej ani lazaczka ani tego ogrodka ale ja kupilam i tak i teraz on sie tym bawi a nie mala hahahaha wiec jak widac frajda nie tylko dla maluszka ;-)
Cześć dziewczyny!
A co myślicie o matach edukacyjnych? Planuje zakup i nie wiem na którą się zdecydować. Doradzicie coś?
[FONT=&quot] FISHER PRICE MATA EDUKACYJNA RAINFOREST - KURIER (1619378996) - Aukcje internetowe Allegro[/FONT]
[FONT=&quot]ZABAWKI TINY LOVE INTERAKTYWNA MATA EDUKACYJNA (1583005613) - Aukcje internetowe Allegro[/FONT]
[FONT=&quot]Mata Edukacyjna Kick & Discover Tiny Love MK (1615175620) - Aukcje internetowe Allegro tutaj podoba mi się ten element do kopania przez maluszka i ta poduszka na brzuszek[/FONT]
ciezki wybor ostatnia ma fajne do kopania ale druga ma duzo gajnych wieszadelek a pierwsza ma super zyrafe ja sama bym niewiedziala ktora wziac :-)

Mi sie ta druga podoba najbardziej i tez ma do kopania element. Jest super tylko droga:-( ale jak na kaske nie patzrysz to ta druga najfajniesza:-)

joasienka1 - dzięki za namierzenie kolejnej fajnej maty edukacyjnej ;)

Ta druga mata jest fajna, ale stwierdziłam, że nie ma co przesadzać z ceną, bo wydatków jest dużo - tak więc odrzuciłam ją z moich typów. Ale dzięki joasience dalej muszę wybrać spośród 3 mat :p

YouTube - cwiczenia obrotowe

fajne ćwiczenia
my je stosujemy :-)

Ja też je stosuję :tak: Jak pokazałam Mai jak mkoże głaskać się po kolanku to teraz sama uwielbia to robić :-D:-D:-D:-D

nulini mam podobna hmm tylko gdzies mi sie zawieruszyla po misce hehe
ale mamy troche tego
Zobacz załącznik 353178Zobacz załącznik 353179Zobacz załącznik 353180 Zobacz załącznik 353181

My mamy tą grzechotkę-gryzaczek z żyrafką. Maja chętnie się nią bawi :tak:

Ja mam pełno zabawek po synku. Wszystkie wzięłam umyłam bądź wyprałam i teraz bawi się nimi Maja. Ale dostała takiego robaczka z Chicco, ktorym lubi się bawić (można go spokojnie prać w pralce):
E-ZABAWKA - CHICCO - 65472 GRZECHOTKA STONOGA

Poza zabawkami to bawimy się w:
"masażyki" - Idzie pani na szpileczkach ..
Idzie rak nieborak
Idzie kominiarz na drabinie ...
Tu sroczka kaszkę warzyła ...
Leciała mala biedronka i robaczki spotkała ...
Patataj patataj ...
itp. :-D
Oczywiście wszelki pierdziochy na brzuchu, szyi czy nóżkach są najlepsze i łaskotki. Maja głośno zaczyna się przy nich śmiać :tak::-D

reklama
Do góry