reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zabawki i zabawy naszych dzieci

claudia a ty chyba pokazywałaś coś takiego do kopania?
tak tyle że ten ma więcej funkcji i na dłużej starcza
ten co Ty i ferulka kupiłyście dlatego lepiej dołożyć i aby Misio miał lepsze

a jak tam dzieciaczki Wasze zadowolone z tego??

reklama
Dziewczyny jak Wy ogarniacie te wszystkie tematy, ja dopiero dziś zobaczyłam ten temat pierwszy raz... podziwiam, ja tam wolę z Mackiem na spacer;P

ja siedze na necie jak miśka śpi najczęściej w nocy bo posiedze na necie w międzyczasie pisania pracy tzn jak chce sie odchamić troche to wchodze tu :) Mi podkreśla tematy gdzie jest coś nowego i tylko tam zaglądam

nulini mam podobna hmm tylko gdzies mi sie zawieruszyla po misce hehe
ale mamy troche tego
1601928793.jpg302_2.jpgthumbphpgy.jpg foto_2.jpg

Moje dziecko dopiero zaczęło w tym tygodniu chwytać zabawki. Lubi w bujawce siedzieć i się nimi bawić bo jak leży to spadają mu obok główki i się niecierpliwi :)

reklama
Do góry