reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zabawki dla dzieciaczków

reklama
Ano ja się zastanawiałam rowerek czy jeździk i tak pomyślałam, że zanim Marysia nauczy się pedałować to trochę czasu minie więc chyba na roczek będzie jeździk - może ten chicco bo jest superowy. Z moim planem zakupu stolika - Darek uznał, że jego zdaniem to nie jest fajna zabawka dla Marysi. Stanie chcyba na tej ciuchci chicco ze zwierzątkami.

A na żywo widziałam tego pieska fisher price do nauki i jest super. Ale cena na allegro znowu chyba zawyżona.

my mamy bardzo podobny rowerk. super sie sprawda bo ta rączką z tyłu extra kieruje sie kierownicą. Ta podpórkę pod nogi potem sie odmontowuje i maluch sam jeździ ale jest bardzo solidna i Witek najczęsciej polowe drogi na stojaco jedzie. siodelko bardzo wygodne, mięciutkie, pałąk zabezpieczejacy ergonomiczny (nie zapina sie go tylko tak jak w kolejce górskiej - zamyka od góry.Tylko ta kołyska (na zdjęciach z aukcji jest odczepiona - ale jest identyczna jak w naszym) jest badziewiasta - po prostu rurki metalowe, ale my i tak tego nie uzywamy
zmianarozmiarudsc029875lg.jpg

moze bym zakupila cos takiego, bo Hania nie chce juz w wozku jezdzic drze sie w nieboglosy a z kolei chodzic jeszcze nie umie a ja nie dam rady jej nosic non stop, nie wiem tylko czy by nie probowala wyjsc z tego bo ona straszna wiercipieta

zuzaczku to ty nie kupujesz tego jeździka ???

agata ten chicco jeździk jest strasznie fajny, u nas w carrefour jest sklep chicco i tam kosztuje on 349zł :o byłam w szoku bo na allegro około 170, ale dokłądnie sprawdzałam i to ten sam !!!!!!!!!!!! normalnie szok

a co do rowerków to moja kumpela co ma 2-latka odradziłą mi bo ponoć przy tych rowerkach pedały są w złym miejscu i dziecku jest niewygodnie, a jeździki wzmacniają mięśnie nóżek

ja dalej nie wiem czy jeździk czy rowerek, ale chyba jeżdzik, a rowerek za rok

reklama
Gaga ja chyba właśnie teraz jeździk a za rok rowerek. A ceny zabawek chicco sprawdzę w jutro albo darek dzisija w sklepie u nas ale jak pamiętam ceny jednego ze stolików to ceny ze sklepu i allegro były takie same. Ale jaja z tymi cenami.

Do góry