karolkaz
Fanka BB :)
Ogólnie wózek bardzo fajnie się prezentuje i na tym koniec . Materiały są doś słabej jakości , kolor wyblakł i to bardzo strasznie po 5 miesiącach użytkowania , podkład w gondoli bardzo fatalny po paru dniach pozostało w nim ogromne wgniecenie od główki dziecka , które nie powracało do swojej pierwotnej formy, nie jest to napewno dobre dla dziecka ,albowiem głowa znajdowała się poniżej całej częsci ciała. Producent od większości wad umywa ręce. Nie polecam nikomu tego wózka chyba ,że ktoś lubi nocne spacery z maleństwem bo słońce mu szkodzi. X landery, które nie mające dodatkowych wlotu powietrza w gondoli lub spacerówce sprawiają, że dziecko jest bardzo zapocone. X lander jest moim 2 wózkiem w ciągu 3 lat i do tego pierwszego , który był w podobnej cenie niczym nie może mu dorównąć.
Pozdrawiam
dziwne uwagi o słabych materiałach w x-landerze..skórzana raczka wózka wloty powietrza w gondoli i spacerówce to standard.....w spacerówce oparcie jest usztywniane a w gondoli materacyk bardzo dobrej jakości wiec o jakim wygięciu tu mowa.......w łodzi i w gdyni w parkach i na ulicach"króluje" x-lander ..nie wiem jak w innych miastach ..myśle że może autorka posta użytkowała wózek uzywany mocno już sfatygowany ..skoro takie uwagi pisze ...ja 2,5 roku uzywałam x-landera nowego zakupionego w siedzibie firmy w czestochowie..i nie było nawet w milimetrze społowiałej tapicerki ..w gondoli materacyk nie uległ sfatygowaniu.... jak o wózek się dba .. ..to słuzy bardzo dobrze i długo ...a x-landery z najnowszej kolekcji to prawdziwy mówiąc kolokwianie "wypas" ...jak czasami widze tak "zapuszczone " wózki brudne to mi się nóż w kieszeni otwiera a i zawalone w rzeczami które nie powinny się tam znajdowac ..to wtedy i najlepszy materacyk nie wytrzyma obciązenia
mój x-landere po 2,5 rocznym użytkowaniu wyglądał tak a jest to wózek z kolekcji 2006 r)